"Canımız pahasına vatanı koruyacağız"

Alanya Ülkü Ocakları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

"Canımız pahasına vatanı koruyacağız"

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu imzalı yazıda şu ifadelere yer verildi:

banner111
19 Mayıs aziz Türk Milleti için bandırma vapurunda ruh bulan kurtuluş mücadelesinin başlangıcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin tohumlarını filizlendirdiği darboğazdaki bir milletin yeniden şaha kalkışının işaret fişeğidir. 19 Mayıs günü Samsun'a çıkan Mustafa Kemal esaretin pençesindeki Türk Milletinin kurtuluşunu ben herşeyden önce bir Türk Milliyetçisiyim "böyle doğdum, böyle öleceğim" sözleriyle özetlemiştir. Bu derin Ve anlamlı söz günümüzde milliyetçi - ülkücü harekette karşılık bulmuştur. Gazi Mustafa Kemal'in bizlere bıraktığı bu şanlı emanete leke getirtmeyeceğiz! Ne mutludur ki, bizlere böylesine onurlu böylesine şerefli bir maziye sahibiz. 
Yüce Türk Milletinin asil evlatları hiç bir oyuna gelmeyecektir. Gerekirse tekrardan Samsun'dan yola çıkar kurtuluş fişeğini yakar. Zalimlerin tahtlarını başlarına geçiririz. 
Gençliği ülkenin geleceği olarak gören Ve bu anlamlı tarihi Gençlik Spor Bayramı ilan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Türk Gençliği minnettardır. Bütün bu duygularımla 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı'nı kutlarım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve özlemle anıyor, bizlere emanet olarak bıraktıkları bu cennet vatanı canımız pahasına koruyacağımızı belirtmek isterim.  Ne Mutlu Türküm Diyene!

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 13:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83