ÇAVUŞOĞLU: BİR ALANYA SEVDALISINI KAYBETTİK

Katıldığı av sırasında beyin damarında oluşan tıkanma sonucu hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Uysal Ankara'da vefat etti

ÇAVUŞOĞLU: BİR ALANYA SEVDALISINI KAYBETTİK
Bir dönem Doğru Yol Partisi (DYP) Antalya Milletvekili Hayri Doğan'ın TBMM'de danışmanı olan ve Ankara'da emlak danışmanlığı yapan Alanyalı Mehmet Ali Uysal (52) önceki akşam saat 23.15 sularında hayatını kaybetti. Ankara Memorial Hastanesi'nde yoğun bakım tedavisi gören Uysal, geçtiğimiz Cumartesi Ankara'da arkadaşlarıyla katıldığı av sırasında fenalaşınca Memorial Hastanesi'ne kaldırılmış, yapılan ilk tetkikte ise tıp dilinde anevrizma denilen beyin damarında pıhtılaşma olduğu belirlenmişti. 5 gündür yoğun bakımda olan Uysal'ın vefat haberi üzerine başta eski dostu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere çok sayıda seveni ve yakını hastaneye akın etti. Uysal'ın cenazesi saat 14.00 uçağıyla Ankara'dan Antalya'ya getirildi. Cenaze yarın, Cuma Namazına müteakip Gürses Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından Alanya'da Bektaş Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

'ALANYA SEVDALISINI KAYBETTİK'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yaşamını yitiren dostu Mehmet Ali Uysal'a kendi fan sayfasından başsağlığı diledi. Uysal için, 'Alanya'nın gülen yüzü' diyen Bakan Çavuşoğlu, "Alanya sevdalısı Mehmet Ali Uysal'ı kaybettik. Yıllar öncesinde Sayın Bakanımızın Milletvekili olduğu dönemlerde, böyle bir sayfa kurma ve milletvekilimizin çalışmalarını sosyal medya aracılığı ile duyurma fikrini kendisi ile paylaşmıştım. Beni cesaretlendirip böyle bir eksiklik var, her türlü yanındayım demişti. Acemilik dönemlerimde gece gündüz paylaşımları takip etti, gece yarıları hatalar için uyarılarda bulundu. Bir kaç sene evvel''abi uyarılarını kestin'' dediğim zaman artık usta oldun, zevkle takip ediyorum demişti. Hakkını helal et abi. Bizde emeğin büyük oldu. Cenab-ı Allah nurlar içinde yatırsın. Sevdiklerinin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin."

'ALANYALININ GÖZÜ KULAĞIYDI'

Milletvekilliği döneminde danışmanlığını yapan 52 yaşındaki Mehmet Ali Uysal'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Hayri Doğan, "Mehmet Ali Uysal, Ankara'da Alanyalıların gözü ve kulağıydı. Özellikle üniversite çağındaki gençlere yol gösterendi. Benim milletvekiliğim bitmesine rağmen kendisi Ankara'da kalarak hem iş ortamını kurdu hemde Alanyadan giden bir çok aileye yardımcı oldu. Çok üzgünüm. Genç yaşta kaybettik. Başımız sağolsun. Mekanı cennet olsun" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 18:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83