Çavuşoğlu'ndan Alanya'ya müjdeler

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’da bir dizi temasların ardından, Alanya’yı ziyaret etti. Gazipaşa Havaalanına helikopterle gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, buradan kara yolu ile Alanya'ya geldi. Alanya'ya bir çok müjde verdi.

Çavuşoğlu'ndan Alanya'ya müjdeler

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenen öğle yemeğinde Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ile birlikte kurum müdürleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Alanya’da faaliyet gösteren diğer sektör temsilcileri bir araya gelerek, Alanya’nın sorunlarını dinledi. 

banner111
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Dış politikada aktif biçimde çalışmak ve Türk Bayrağını dalgalandırmak boynumuzun borcu" dedi.

Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu onuruna Keyfi Ala Restaurantta düzenlenen yemeğe Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Mustafa Köse, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, AHEP Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Alanya Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, kurum müdürleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, turizmciler ve çok sayıda davetli katıldı.


BAŞKAN YÜCEL "AMACIMIZ VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ"

Programın açılış konuşmasını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptı. Başkan Yücel, "Ülkenin içinde bulunduğu durum ortada. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesindeki olaylar tamamen alçaklıktır. Düşüncemiz, partimiz be olursa olsun amacımız vatanın bölünmez bütünlüğü. Programı düzenleyen Alanya Kaymakamımız Sayın Mustafa Harputlu'ya teşekkür ediyorum. Yoğunluğuna rağmen bizleri kırmayıp bizlerle bir arada olan Bakanımızı da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.



KAYMAKAM HARPUTLU "BAKANIMIZ ÜLKEMİZ İÇİN BÜYÜK EMEKLER VERİYOR"

Alanya olarak herkesin yemekte olduğunu ifade eden Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Alanya olarak Sayın Bakanımıza teşekkür etmek amacıyla yemekte bir araya geldik. Bakanımız, Alanya başta olmak üzere Ülkemiz için çok büyük emekler veriyor. Büyük çaba sarf ediyor. Bugün burada bulunmamızdaki en büyük sebep ise Sayın Bakanımıza teşekkür etmektir. Sayın Bakanımız Alanya'ya çok büyük katkı sağlıyor. Her konuda yanımızda gördüğümüz Bakanımıza herkesin huzurunda teşekkür ediyorum" dedi.


VEKİL SAMANİ "BAKANIMIZ ANTALYA BÖLGESİNE BÜYÜK ZAMANLAR AYIRIYOR"

Yemekte bir konuşma yapan Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, yemeğe Alanya'nın her kesimden büyük katılım sağlandığını belirtti. Vekil Samani, "Bu yemeği düzenleyen Alanya Kaymakamımız Sayın Mustafa Harputlu'ya teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız yoğun programına rağmen hep bizlerle birlikte. Antalya bölgesine çok büyük zamanlar ayırıyor. Bizlere söz veren başta Bakanımız olmak üzere Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum" dedi.

VEKİL KÖSE "BAKANIMIZ İLE GURUR DUYUYORUZ"

Anayasa Komisyon Üyesi olduğunu belirten Antalya Milletvekili Mustafa Köse, " Anayasa Komisyon Üyesi olduğum için anayasa değişikliği neler getiriyor? Bizlere neler düşüyor? diye her kesime anlatmaya çalışıyorum. Geçenlerde yurt dışına bunun için faaliyet düzenledik. Yurt dışında herkesin göz bebeği Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmuş. Buranın halkı olduğum için gururlandım. Sayın Bakanımız, ağabeyimiz, takım kaptanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu programı tertip eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU "VATANDAŞLARIMIZIN DERDİNİ BİLİYORUZ"

Alanya'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, "Tüm Alanyalıları burada görmekten dolayı çok mutluyum. Dış politikada aktif çalışmak ve Türk Bayrağını dalgalandırmak boynumuzun borcu. Mazlumun her zaman yanındayız. Çok çalışmalıyız ki; mazlum yanında olduğumuzu hissetsin. Her fırsatta Antalya bölgesine geliyoruz. Uyum içerisinde Antalya için çalışıyoruz. Mesele memleketse particiliği bırakmalıyız. Vatandaşlarımızın derdini biliyoruz. Her sektörün sorununu da biliyoruz. Titizlikle bütün sorunları çözmek için çalışıyoruz. Vatandaşımızın yanındayız. Birlik ve beraberlik olduğu zaman hizmet gelir. Hizmette partizanlık olmaz. Yapılması gereken çok şey var. Geleceğe dair birçok projelerimiz var. Kanımızın son damlasına kadar gece gündüz çalışacağız. 


ÇAVUŞOĞLU'NDAN ALANYA MÜJDELER

Alanya'da her şeyin olduğunun altına çizen Bakan Çavuşoğlu konuşmasını şöyle tamamladı: "İlkleri Alanya yaşıyor. Alanya'ya spor lisesi kuruyoruz. Havacılık ve sağlıkla ilgili liseler açacağız. Alanya lise bakımından çok zengin. 2 adet üniversitemiz mevcut. Alanya'ya yeni fakülteler gelecek. Bir ilçede ilk defa tıp fakültesi kuruluyor. Alanya'nın spor, sağlık turizminde öncü olması için çalışıyoruz. Turizmi 12 aya yayacağız. Yaptığımız yatırımların karşılığını 12 ay alacağız. Cikcilli mahallesinde ALKÜ kampüsü için yer tahsisi aldık. Kazmayı yakın zamanda vuracağız. Her çalışmayı titiz titiz yapıyoruz. Alanya'yı asla unutmuyoruz. Akdağ Kayak Merkezi için çalışmalarımız devam ediyor. Yakında ihaleye çıkaracağız. Çevre yoluna 2 adet köprülü kavşak yapıyoruz. Güzelbağ-Gündoğmuş yolunu düzelteceğiz. Gündoğmuş güzelleşecek. Alanya ile Gündoğmuş'un bağları kuvvetlenecek. Gazipaşa Hava alanına modern bir terminal yapacağız. Daha fazla turist gelecek. Bunun için çalışıyoruz."

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 16:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83