ÇAVUŞOĞLU'NDAN TAZİYE TELEFONU

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Ürdün'den arayarak şehidimiz Coşkun Nazilli'ni ağabayi Mustafa Nazilli'ye taziyelerini bildirdi.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN TAZİYE TELEFONU
Nusaybin'de PKK’lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlaması sonucu şehit düşen Alanyalı Özel Harekat Polisi Coşkun Nazilli için bir taziye mesajı yayınlayan Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Acımız tarifsiz. Üzüntümüz büyük. Coşkun kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine, Alanyamıza ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı dilerim. Şuna emin olun ki, devletimiz terör ve şer odaklarına yaptıklarının bedelini misliyle ödetecek güçtedir" dedi. Yurtdışında resmi ziyarette bulunması nedeniyle şehidimizi son yolculuğuna uğurlayamayacak olmasının kendisi için ayrı bir üzüntü kaynağı olduğunu belirten Bakan Çavuşoğlu, özetle şu görüşlere yer verdi:

"Devletimiz silahlı kuvvetleri, askeri ve polisiyle, son aylarda güneydoğumuzda, ülkemizi bölmeyi ve huzurumuzu bozmayı amaçlayan terör belası ile etkin bir mücadele yürütüyor. Bu mücadele sırasında istenmeyen kayıplarımız ve yüreğimizi yakan şehitlerimiz oluyor. Ancak, bu mücadelede sona doğru geliyoruz. Güneydoğumuz bu mücadelenin sonucunda huzura kavuşacak. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Misliyle karşılık buluyorlar ve bulmaya da devam edecekler. Yurdumuzun her yöresinden olduğu gibi Alanyamızdan da çok sayıda şehit verdik. Son olarak Coşkun Nazilli kardeşimiz şahadet şerbetini içti. Bugüne kadar Alanyamız kahraman şehitlerini hep sükunet ve vakarla son yolculuğuna uğurladı. Eminim ki, şehidimiz Coşkun Nazilli’yi de Alanya’ya yakışan olgunluk içinde ebedi istirahatgahına uğurlayacağız. Başımız sağolsun. Allah (CC) şehidimizin şahadetini kabul buyursun."

KAYMAKAM TANRISEVEN ARADI 

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için sürdürülen operasyonlarda şehit düşen Alanyalı Özel Harekat Polisi Coşkun Nazilli'nin ailesine taziye ziyaretleri akın akın sürüyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Ürdün ziyaretinde bulunan Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, acı haberi Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'den öğrendi. Hemen şehidimizin ailesini telefonla arayarak başsağlığı dileyen Çavuşoğlu, ardından bir de taziye mesajı yayınladı. Kaymakam Tanrıseven "Dışişleri Bakanımız Sayın Çavuşoğlu, önümüzdeki günlerde taziye ziyareti için Alanya'da olacak" dedi.







Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2016, 17:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83