ÇELİK GENÇLERE PROJELERİ ANLATTI

AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Korkuteli’nde çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti’nin Antalya’dan genç milletvekili Çelik, Korkuteli’de bu yıl açılan Kredi Yurtlar Kurumu(KYK) tarafından açılan 300 yataklı öğrenci yurdunu ziyaret etti. Çelik, öğrencilere Ak Parti’nin gençlere verdiği önemi ve projelerini anlattı.

ÇELİK GENÇLERE PROJELERİ ANLATTI
Korkuteli’de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik’e ziyaretlerinde, AK Parti milletvekili adayları Mustafa Akdeniz, Hakkı Beşkazalı, Korkuteli ilçe teşkilatı eşlik etti.

“İŞVERENLER GENÇLERE İŞ VERMEK İÇİN YARIŞACAKLAR”

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, KYK yurdunu beraberindekilerle gezerken, yurt müdüründen eksikler hakkında bilgi aldı. Daha sonra öğrencilerin daveti üzerine yurt bahçesinde bulunan kamelyada gençlerle sohbete oturan Çelik, öğrencilerin sorunlarını, öneri ve taleplerini dinledi. Öğrencilerin talep ve önerilerini tek tek not alan genç milletvekili Sena Nur Çelik, öğrencilere AK Parti’nin gençlerle ilgili plan ve projeleri hakkında bilgi verdi. Çelik ”Gençlerin potansiyeline inanan, eğitimleri için, kendilerini sosyal alanlarda geliştirmeleri için önemli imkanlar sunan partimiz, biz gençlerin geleceği için daha da çok çalışacaktır. Ak Parti’nin seçilme yaşını 25’e düşürmesi sayesinde Türkiye’nin en genç milletvekillerinden biri olarak karşınızdayım. Sizlerden biri olarak, özellikle iş hayatı konusunda Ak Parti’nin gençlere destek olması için çabalıyorum. 1 Kasım’da tek başımıza iktidara gelince ilk defa işe girecek olan gençlerimizin bir yıllık maaşını devletin ödemesi için düzenleme yapacağız. Artık işverenler size iş vermek için birbirleri ile yarışacaklar. Eğer iş kurmak istiyorsanız ve parlak bir fikriniz de varsa, devlet hem hibe hem de faizsiz kredi destekleri ile genç girişimcilerin yanında olacak” dedi.

“İLÇE MÜFTÜSÜNE ZİYARET”

AK Parti Antalya milletvekili ve adayı Sena Nur Çelik, öğrencilerle bir araya geldikten sonra Korkuteli ilçe müftüsünü makamında ziyaret etti. Çelik, ilçe müftüsü nezdinde, tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 15:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83