Çiftçilere kırsal kalkınma destekleri anlatıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Antalya İl Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Manavgat ilçe Müdürlüğü ile Manavgat Ziraat Odası İş birliğinde çiftçilere Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Ekonomik Yatırımlara yüzde 50 hibe desteği anlatıldı.

Çiftçilere kırsal kalkınma destekleri anlatıldı

 Manavgat’ta Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Ekonomik Yatırımlara yüzde 50 hibe desteği hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezinde yapılan toplantı Gıda Tarım ve Hayvancılık Antalya İl Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Manavgat ilçe Müdürlüğü ile Manavgat Ziraat Odası tarafından gerçekleştirildi. Toplantıya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü İzzet Kaş, Manavgat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yeşim Travoğlu Demirtaş, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, MASİAD Başkanı Turgay Akar, Manavgat Süt ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Ay, muhtarlar, yatırımcılar ve çiftçiler katıldı. Toplantının açılış konuşmanı yapan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yeşim Travoğlu Demirtaş, 2006 yılında uygulaması başlatılan kırsal kalkınma yatırımlarını desteklenmesi programında, zor şartlarda bedenen çalışan işçilerin işlerinin kolaylaştırılması üretim maliyetlerinin düşürülmesi ve uluslararası düzeyde rekabet edebilir düzeye getirmek ve kırsal kalkınmada belirli bir kapasiteni oluşturulmasının amaçlandığını söyledi. 

banner111
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü İzzet Kaş ise Kırsal Kalkınma destekleri ekonomik yatırımlara yüzde 50 hibe desteği Bilgilendirme toplantısı soru cevap şeklinde sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 11:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83