Cimrin'den irtibat ofisi teşekkürü

Turizmci Şükrü Cimrin Ankara seyahatında ALTSO İrtibat Ofisi tarafından çok güzel karşılandığını belirterek Başkan Şahin ve tüm ekibe teşekkür etti.

Cimrin'den irtibat ofisi teşekkürü
Alanya Turizm İletmeleri Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı, turizmci Şükrü Cimrin Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)'na teşekkür etti. Ankara'ya yaptığı günübirlik seyahat esnasında ALTSO'nun Ankara'da bulunan irtibat ofisinin kendisine oldukça yardımcı olduğu belirten Cimrin şu ifadeleri kullandı:

"Bugün sabah 7.25'de Alanya-Ankara uçağından indik. Günübirlik bir devlet dairesindeki işimiz için geldiğimiz Ankara'da bizleri ALTSO Ankara İrtibat Ofisi yetkilisi Mustafa Bey karşıladı ve şu anda Ankara'ya transferimizi gerceklestiriyor. Gideceğimiz kamu kurumundaki randevumuzu da Mustafa Bey bizzat takip ederek günler öncesinden bizim için aldı. ALTSO üyesi olmanın ayrıcalığını bizlere yaşatan ve ALTSO hizmetlerini Alanya'dan bu kadar uzak bir mesafede bile hissettiren Mehmet Şahin Baskanımıza, ekibine ve tüm emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2018, 10:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83