Çocuk istismarcısı Oğuz Bulut'a Zavlak'tan sert tepki

MHP Alanya İlçe Teşkilatı'nın ve Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Hacı Mevlüt Zavlak, çocuk istismarcısı Oğuz Bulut'a ve olay üzerinden ülkcüüleri yıpratanlara sert tepki gösterdi.

Çocuk istismarcısı Oğuz Bulut'a Zavlak'tan sert tepki
Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda Oğuz Bulut isimli bir şahıs 15 yaşındaki erkek bir çocukla yatakta çıplak yakalanmıştı. 15 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunan Bulut'un, Sivas Eski Ülkü Ocakları Başkanı olduğu iddia edildi. 

Bu konu üzerinden ülkücüleri yıpratmak isteyenlere yanıt Hacı Mevlüt Zavlak'tan geldi. Alanya MHP ve Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Zavlak'ın yazısı şu şekilde:

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ülkücü'nün hası idi ama PKK terör örgütünün uzantıları tarafından üniversite kampüsünde öldürüldüğünde yazmadılar.

Ama bu gün yazdılar Ülkücüyü!

2010 yılında Mersin de bir türkü barda saz çalan Sarp Öztürk'ü Kürtçe şarkı bilmediği için vurup öldürdüklerin de de yazmadılar ama Kürt kökenli bir sanatçı Çırpınırdı Karadeniz'i söylemedi diye öldürülse idi hepsi yazardı ve bu gün yazdılar Ülkücüyü!

2014 yerel seçimlerinde MHP seçim bürosunu PKK lılar tarayıp Cengiz Akyıldız'ı şehit ettiklerin de de yazmadılar ama bu gün yazdılar Ülkücüyü!

Bu memlekette şehit cenazelerini ekseri Ülkücüler kaldırır. Çünkü Polis Özel Harekatın da Jandarma Özel Harekatın da ekserisi Ülkücüdür. İnanmayan şehitlerin sosyal medya hesaplarını açıp bakabilir devlet memuru oldukları halde bozkurt işaretli resimlerini gururla koymuşlardır profillerine.

Yine de yazmadılar bunları, ama bu gün yazdılar Ülkücüyü!

Şimdi bakın sosyal medyaya geçmişte Ülkücülük şemsiyesinin altında öyle yada böyle bulunmuş Ülkücü camianın şöhretinden nemalanmış bir it yüzünden bütün Ülkücüler linç edilmek itibarsızlastırılmak için hep bir ağızdan yazıyorlar sözde Ülkücüyü.

Bu güne kadar Ülkücüleri iyiye ve güzele dair bir kez olsun anmayanlar Türk Miliyetciliği ile olan hesaplarını bu zavallı insan müsvettesi üzerinden görmek için bir birleri ile yarışıyorlar.

Şöhreti ve fiziki yapısı ülke sınırlarını çoktan aşmış Ülkücü camianın içine giren her şahsın topluma örnek insan sıfatında olmasını gönül ister ama bu mümkün değildir.

İste mümkün olmayanın örneği de geçmişte teşkilatlarda görev alıp 2012'de ihraç edilen bu kokuşmuş Oğuz Bulut denilen zatdır.

Ülkücüler olarak bu insanın geçmişte bizimle yol yürümesinden derin üzüntü duysak da, böylesi bir olay yüzünden bütün bir Ülkücü camianın kirletilme çabasının arkasındaki yapıyı da görmüyor değiliz.

Dün Fırat Çakıroğlu'nu, Sarp Öztürk'ü, Cengiz Akyıldız'ı yazmayıp güvenlik güçlerimizin şehitlerinin ülkücü vasfına bir kez olsun değinmeyenlerin bu gün sapık bir aşşalığın ülkücü(!) kimliğine vurgu yapmaları olsa olsa geçmişte-geçmişle kapatanadıkları ve hep ezikliğini yaşadıkları hesaplar yüzündendir.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017, 10:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83