Demir Alanya esnafını uyardı: Sezonu görün, öyle harekete geçin!

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, esnafı uyardı ve, "Haziran gelsin, sezonu görün, öyle harekete geçin" dedi.

Demir Alanya esnafını uyardı: Sezonu görün, öyle harekete geçin!
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir açıklamasında, 2020 turizm sezonuna yönelik iyi haberler geldiğini söyledi ve "Sezondan umutluyuz. Esnaflarımız kışın tadilat işlerini yaptılar. Sezon açılıyor. Bir ay sonra turistlerin geleceği söyleniyor. Turizm acenteleri bizde olmadığı için tam net bilmiyoruz ama hal böyle giderse iyi. Maşallah havamız güzel, denizimiz güzel, şu anda bile denize giren var. Alanya tatil beldesi. Dünyada emsali olmayan bir yer tabi. Buraya gelecek olan misafirlerimizin gönül rahatlığıyla tatil yapıp hiçbir kötü işleme maruz kalmadan ülkelerine dönmeleri tekrar turizmin daha iyi olacağını daha iyi sezonlara hazırlayacağını gösterir. Bunları herkes biliyor. Biz de esnaflarımıza 2020 sezonu’nun hayırlı olmasını diliyoruz. Gelen turistleri turist gibi görmesinler. Misafir gözüyle görsünler. Tekrar gelmeleri için elinden gelen her türlü yakınlığı, güler yüzlüğü ve tatlılığı göstermelerini istiyor, faiz fiyat söylememelerini rica ediyoruz. Yanında çalışan kişilerin örf ve adetlerimize uygun Alanya’mıza, Türkiye’mize, Türklere yakışır bir vaziyette misafirperverlik göstersinler" iye konuştu. 

'TURİZME DARBEDİR'

Fahiş fiyat uygulamasının yaşanmamasını da dileyen Demir,Fahiş fiyatlar söyleyip te turistlere de fazla paraya satmaya çalışmasınlar. Kötü olan her hareket turizme darbedir. Alanya’ya darbedir. Ekonomiye darbedir. Esnaflarımıza da son uyarım, turistler bir gelsin misafirlerimiz bir gelsin, ekonomik gücü bir görelim, çok fazla mala girip te sıkıntılar yaşanmasın. Geçen sene haziranda turist yoktu, esnaflarımız da haziranda turizm patlayacak dedi şöyle dedi böyle dediler, her şey dedikleri gibi değil. Türkiye’miz zor bir dönemden geçiyor. Doğu da olaylar oluyor savaş demeyelim ama Türkiye’nin konumunu korumak için içte ve dışta düşmanlarımız var. Onun için turistlerin ne olacağını ne olmayacağını belirsiz. Ama turizmden umutluyuz. İnşallah güzel bir sezon geçecek. Esnaflarımız ve Türkiye’miz adına, Alanya’mız adına öyle bir beklentimiz var. Herkese 2020 sezonunun iyi geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 10:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83