Demirtaş'ta işlem tamam!

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlandı.

Demirtaş'ta işlem tamam!
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla Demirtaş Mahallesi için hazırlanan Düğün Salonu ve Kültür Merkezi projesinde sona gelindi. İnşaatı tamamlanan düğün salonunun önümüzdeki günlerde açılması bekleniyor.

1000 kişilik olan salon engelli kullanımına uygun olarak tasarlandı. Demirtaş ve 23 mahalleye hizmet verecek olan düğün salonunun içinde nikah salonu ve kütüphanede mevcut.

4 MİLYON 321 BİN TL’LİK BÜYÜK YATIRIM

Alanya Belediyesi tarafından Demirtaş Mahallesi’nde 4.321.000 + KDV bedeli ile ihale edilen Düğün Salonu ve Kültür Merkezi tamamlandı. Otoparkı ile çevre düzenlemesi de tamamlanan düğün salonunun mobilya ve sandalyelerinin Şubat ayı içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

SALONDA TOPLANTI, KONGRE VE SEMİNERDE YAPILABİLECEK

Kapalı otoparkı da bulunan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonu içinde düğün salonu, nikâh salonu, gelin damat odası, mutfak ve tuvaletler yer alıyor. Ayrıca kültür merkezi olarak da kullanılacak olan binada toplantı, kongre, seminer salonlarında çeşitli sosyal aktiviteler de yapılabilecek.

YÜCEL: “23 MAHALLEYE HİZMET EDECEK”

Demirtaş Düğün Salonu projesinde çalışmaların tamamlandığını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, salonun çok amaçlı olarak kullanılabileceğini söyledi. Başkan Yücel, “Demirtaş ile birlikte 23 mahallenin yararlanabileceği bu düğün salonunda ayrıca toplantı salonu ve kültürel alanlarda bulunuyor. Halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için çalışıyoruz. Bu bölgenin en çok ihtiyaçları arasında

yer alan düğün salonunu tamamlamanın huzuru içindeyiz. 23 mahalleye hizmet verecek olan salonumuzu önümüzdeki günlere vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. 4 milyon 321 Bin TL’ye ihale ettiğimiz Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonumuz çevre düzenlemesi ve sosyal donatı alanlarıyla birlikte 7 milyon TL’ye mal oldu. Halkımıza hayırlı olsun’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2018, 15:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83