DEMKOD köprü oldu

Demirtaş ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, üniversite öğrencilerine burs hizmeti kadar, bölgesinde yaşayan mağdur vatandaşlara karşı da duyarsız kalmadı.

DEMKOD köprü oldu
Sapadere Mahallesi’nde başlayıp Beldibi Mahallesi’ne de sıçrayan yangında evi yanan vatandaşlara dernek yönetiminin çabaları ile eşya bağışı yapıldı. Dernek Başkanı Emine Keyaoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar eşliğinde Beldimi Mahallesi’ne giderek mağdur vatandaşlara eşyalarını teslim etti. Keyaoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamasında ”Mahallemizdeki öğrencilerimiz kadar, onların aileleri ve diğer vatandaşlarımızda bizim için önemli. Yangından sonra çok sayıda yardım talebi aldık. Hepsine yetişmemiz mümkün olmasa da hayırseverlerimiz sayesinde mümkün olduğunca çok kişiye yardım götürmeye çalıştık. Son olarak Beldibi’ndeki bazı ailelerimize mobilya yardımı yaptık. Alanya’nın önemli-saygın firmalarından ALBİMO Markalı Bilal Mobilya yardım isteğimizi geri çevirmedi ve çeşitli mobilyalar verdi. Bu mobilyaları ailelere teslim ettik. Talebimizi geri çevirmeyen Bilal Mobilya sahibi Yakup Gömeç’e teşekkür ederiz. Yardımlarımız sırasında dernek yönetim kurulu üyemiz İpem Ayakkabı sahibi Yücel Turan’ın da bağışı ile yangın bölgesindeki mağdur vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bayramlık 200 adet ayakkabı hediye ettik. Duyarlılıkları için kendilerine de teşekkür ederiz.”
Keyaoğlu yaklaşmakta olan yeni öğretim döneminde öğrencilere burs yardımlarının süreceğini, burs vermek isteyen hayırseverlerin DEMKOD’a müracaat edebileceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 18:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83