Deniz Baykal'a Alanya muzu götürdü

Hasta olan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a Ömer Zavlak Alanya'dan portakal, mandalina, nar ve muz götürdü.

Deniz Baykal'a Alanya muzu götürdü
CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın günlerdir tedavisi sürüyor. Ankara İbn-i sina Hastanesi'nde yatan Baykal'ın Alanya'da ziyaretçileri vardı. CHP'nin sevilen isimlerinden Ömer Zavlak Ankara'ya giderek Baykal'ı ziyaret etti. 

Zavlak, Alanya'dan Ankara'ya mandalina, muz, portakal, nar gibi meyve götürdü. O meyveler Baykal'ı ziyaret edenlere ikram edilmek üzere Baykal'ın kızı Aslı Ataman Baykal'a teslim edildi. 

Ziyaretle ilgili konuşan Zavlak, "Sayın genel başkanımı ziyaret edip kızı Aslı Hanım'dan sağlığı hakkında sevindirici haberlerini aldık. Tüm dostlara: Deniz Bey solunum cihazından kurtuldu, sorulan sorulara tepki veriyor, koca çınar yavaş yavaş aramıza dönüyor. Kendi bahçelerimizin mahsüllerinden orada Deniz Bey için gece gündüz demeden bekleyen milletvekilleri, basın emekçilerine ve halka dağıtılmak üzere teslim ettik. Tatlı bir tasadüf Halk TV ile ropörtaj yapma imkanı bulup Deniz Bey'le ilgili düşuncelerimizi ve Alanya yörüklerinin selam ve duasını televizyon aracılığı ile iletme imkanı bulduk." dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2017, 13:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83