DERE ESNAFLA İFTARDA BULUŞTU

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Alanya protokolü ve Alanya'daki esnaf temsilcileri ile iftarda buluştu.

DERE ESNAFLA İFTARDA BULUŞTU

 70 binin üzerinde kayıtlı esnafın bulunduğu Antalya Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Alanya’da düzenlediği iftar yemeğinde Alanyalı üyelerini bir araya getirdi. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’in de katıldığı iftar yemeğin de Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, "Alanya çok şanslı bir şehir. Çünkü Alanya'daki Esnaflarımızla iç içe bulunan ve onların sorunları ile yakında ilgilenen bir Kaymakamları var. Bu ilgilerinden dolayı Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e  teşekkür ediyorum” dedi.

banner111


"ESNAFIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven yaptığı değerlendirmede, “Her zaman Alanya esnafının yanında olmaya devam edeceğiz. Alanya’mız için el birli içerisinde çalışacağız” dedi. 

Antalya Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı üyelerle yakından ilgilenen Kaymakam Tanrıseven, esnaf ile görüş alışverişinde bulundu. Yemeğin ardından yapılan yemek duası ile Antalya Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliğinin düzenlemiş olduğu iftar yemeği son buldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 09:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83