Dere ve Yenialp’ten Ticaret Bakanlığına ziyaret

AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp, Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’ı ziyaret ettiler.

Dere ve Yenialp’ten Ticaret Bakanlığına ziyaret

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’a ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyareti değerlendiren Başkan Yenialp, “Değerli Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürüm Necmettin Erkan Beyi, Birlik Başkanımız Sayın Adlıhan Dere başkanımla birlikte ziyaret edip esnaflarımızın sorunlarını ilettik. Kendilerine bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan olayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

DERE’DEN TEŞEKKÜR

Hizmetleri ve çalışmaları için Necmettin Erkan’a teşekkür eden Başkan Dere, “Çok değerli Esnaf,Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürümüz Necmettin Erkan’ı ziyaret ettik.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Esnaf ve Sanatkarlarımıza açıklamış olduğu hibe desteğinden dolayı teşekkür ederek hibe desteklerinden faydalanamayan benzer meslek gruplarındaki esnaflarımızın da destek kapsamına alınması taleplerimizi ilettik.” şeklinde konuştu.

banner111


 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83