'DİK DURAN BASINIMIZI KUTLUYORUM'

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, 24 Temmuz Basın Bayramı ile ilgili bir açıklama yaptı.

'DİK DURAN BASINIMIZI KUTLUYORUM'

 Şahin'in açıklaması şöyle: 

banner111
Kamu yönetimi ile vatandaşlarımız arasında önemli bir işlev görevi gören basınımız demokrasinin ve Cumhuriyetimizin kökleşmesinde önemli bir yere sahiptir. Tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı ve sesi olan basın kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiştir.

Alanya’mızda da basın-yayın hizmeti veren kuruluşlar, ülkemizin ve toplumumuzun çıkarlarını ön planda tutarak, büyük bir sorumluluk anlayışı içinde takdirle karşılanan bir duyarlılık göstermektedirler.

Ülkemiz,15 Temmuz 2016 gecesi vatan hainlerinin darbe girişimi karşısında yaygın ve yerel basınımız tek yürek olup, canları pahasına yayın yapmış, demokrasi mücadelesi yolunda milletimizi yönlendirmiş, dik duruşlarıyla katkı sağlamışlardır. Bu durum basınımızın ülke menfaatleri konusundaki hassasiyetine ve milli birlik ve beraberliğimize yaptığı önemli katkılara çok güzel bir örnektir. 

Bu vesileyle, bıkmadan, usanmadan zor koşullarda, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren basın mensuplarının “24 Temmuz Basın Bayramı”nı içtenlikle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2016, 19:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83