DİKKAT! HAFTA SONU ALANYA'DA BU YOLLAR KAPALI

17-18 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2015 Alanya Triathlon ITU Word Cup Dünya Kupası için Alanya Belediyesi Encümen Toplantı Odasında kurum amirleri ile birlikte organizasyon öncesi toplantı yapıldı.

DİKKAT! HAFTA SONU ALANYA'DA BU YOLLAR KAPALI
Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula başkanlığında yapılan toplantıda kurum amirleri ile birlikte organizasyonun sağlıklı ve sorunsuz gerçekleşebilmesi için gerekli tüm tedbirler konuşuldu.

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula; “55 ülkeden sporcuların katılacağı 25. Alanya Triathlon yarışları için alınması gereken tüm güvenlik tedbirleri yerine getirildi. 16 Ekim Cuma günü bisiklet parkuru antrenmanı için 06.00-07.00 saatleri arasında Mola Kavşağı-Grand Kaptan Otel arası trafiğe kapalı olacaktır.17 Ekim Cumartesi ve 18 Ekim Pazar günü saat 06.00-17.00 saatleri arasında Mola Kavşağı ve Grand Kaptan arası çift taraflı; ayrıca Bostancı Pınarı Cad. (Villa Okan Kavşağı,Müftüler Cad., Hükümet Cad., Rıhtım) yolları trafiğe kapalı olacaktır. Sorunsuz bir organizasyon için vatandaşlarımızdan kapanacak yollara sağduyu ile yaklaşmalarını ve gereken desteği vermelerini istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 16:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83