Doğan Bacak'tan ehliyetsiz şoför açıklaması

Alanya'da iki farklı halk otobüsünü denetleyen polis, bir şoförün ehliyetsiz olduğunu belirledi. Doğan Bacak bu duruma isyan ederek, "Denetimler arttırılmalı" dedi.

Doğan Bacak'tan ehliyetsiz şoför açıklaması
Alanya’da ehliyetsiz şoför tartışması gündeme oturdu. Alanya Bölge Trafik Müdürlüğü Ekipleri şehir içindeki büyük otobüslerde çalışan iki halk otobüsüne yaptıkları denetimde bir çok usulsüzlük buldu. Araç şoförlerinden birisinin ehliyetsiz olduğu, araç muayenelerinin geçtiği ve kural ihlali yaptıkları belirlendi. Otobüslerden bir tanesinin geçen yıl satılan hatta ait olduğu tespit edilirken 2012 yılından beri muayenesi yapılmayan bu aracın sürücünün de ehliyetsiz olduğu anlaşıldı. Benzer durumdaki bir başka aracın sürücüsüne ve sahiplerine ceza yazıldı. Polis ayrı ayrı 4 bin 379 lira para cezası uyguladı.

DOĞAN BACAK İSYAN ETTİ

Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şöyle dedi: 

“Şehir içi otobüs kooperatifine çalışan büyük araçların denetimi artırılmalı. Ehliyetsiz şoförlerin araç kullandığını biz de duyuyoruz. Bu kooperatifin evrakları alması, araçların muayenelerini kontrol ettirmesi gerekirken maalesef bugün polis yaptığı denetimde usulsüz durumlara rastlamış. Çeki düzen verilmeli, Alanya ulaşımındaki bu tür sorunlar giderilmeli.”  

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 09:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83