DÖNER DÖNMEZ TAZİYEYE GELDİ

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanyalı şehidimiz Coşkun Nazilli'nin ailesine taziye ziyareti için Alanya'ya geldi.

DÖNER DÖNMEZ TAZİYEYE GELDİ
Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde patlamada şehit olan Polis Özel Harekat Coşkun Nazilli'nin ailesine taziye için bugün saat 16:00'da Alanya'ya geldi.

Çavuşoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ürdün'de iken şehit haberini alır almaz, şehidimiz Coşkun Nazilli'nin abisi Mustafa Nazilli!yi arayarak taziyede bulunmuştu. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Amerika'ya giden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bu gece Amerika'dan döndü. Mevlüt Çavuşoğlu, döner dönmez taziye için Alanya'ya gelme kararı aldı.

Alanya'ya gelen Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, Alanyaspor Zimbitlik Tesislerine helikopter ile inerek, Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ile birlikte şehidimiz Coşkun Nazilli'nin taziye evine gitti. Çavuşoğlu'nun taziyesi sırasında, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, Alanyaspor Klüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, Alanya İlçe Emniyer Müdürü Mehmet Ömür Saka ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ'da orada bulundular. 

Bakan Çavuşoğlu, Şehit Polis Memuru Coşkun Nazilli’nin babası Durmuş Nazilli ile bir süre sohbet ederek tesellide bulundu. Şehidin eşi, çocukları, annesi ve kardeşleri ile yakında ilgilenen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, teröre karşı etkin bir şekilde mücadelenin devam edeceğini belirtti. Bakan Çavuşoğlu şehidimizin babasına, “Alanya Kaymakamlığı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının her zaman emrine hazırdır” dedi.

Antalya AK Parti Milletvekili Senanur Çelik ise şehidin eşi, çocukları ve annesi ile yakından ilgilenerek, başsağlığı temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2016, 11:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83