Ekim Ayı Huzur Toplantısı yapıldı

Antalya Emniyet birimlerince Antalya'nın tüm ilçelerinde düzenlenen Huzur Toplantısı kapsamında trafik, şüpheli şahıs ihbarı ve güvenlik kameralarının önemi gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Ekim Ayı Huzur Toplantısı yapıldı
Ekim ayı içerisinde Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa, Akseki, Alanya, Demre, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Serik ilçelerinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Huzur Toplantıları yapıldı. Toplantılara mahalle muhtarları, toplu taşıma aracı şoförleri, esnaflar, ev ve iş kadınları, değişik meslek kuruluşları ve STK temsilcilerinden oluşan yaklaşık 360 civarında vatandaş katıldı. Emniyet müdürlüğünün değişik birimlerince yürütülen projeler ile ilgili bilgilendirmeler yapılarak, asayiş, trafik, güvenlik, siber suçlar, terörle mücadele, bilişim suçları, kaçakçılık ile mücadele, uyuşturucu ile mücadele, yeni suç yöntemleri ve bunlarla nasıl mücadele edileceği konularında tespit ve talepler ilgililere iletildi.


İlçe Emniyet Müdürleri ve Amirlerinin başkanlığında yapılan toplantılara emniyetin değişik birimlerinin temsilcileri de katıldı ve kendi konuları ile ilgili sorun ve talepleri not alarak, sorunların çözüme kavuşması için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 10:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83