'Elbirliğiyle Alanya'ya hizmet ettik'

Yayımlanan son kararname ile İzmir'in Tire ilçesine atanan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, veda ziyaretlerine oda ve dernekler ile devam etti. Kaymakam Tanrıseven, "Elbirliği ile Alanya'ya hizmet ettik" dedi.

'Elbirliğiyle Alanya'ya hizmet ettik'

 Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, veda ziyaretleri kapsamında; Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Kent Konseyi, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi ve Alanya Turistlik İşletmeciler Derneğini (ALTİD) ziyaret etti. 

banner111
BAŞKAN ŞAHİN "KAYMAKAM BEYDEN ÇOK MEMNUNDUK"

Yeni görev yerinde Kaymakan Tanrıseven’e başarılar dileyen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, "Alanya’ya verdiği hizmetlerden dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar Kaymakam Bey ile uyum içerisinde çalıştık. Bizler çok memnunduk. Alanya'da yapmış olduğu başarılı çalışmaları Tire'de de yapacağından eminiz" dedi. 

TANRISEVEN "ALANYA İÇİN ÇALIŞTIK"

Alanya’da görev yaptığı süre içerisinde her kurum ile olduğu gibi ALTSO ile de koordineli bir şekilde çalıştığını belirten Kaymakam Tanrıseven, "ALTSO Başkanı Şahin’e koordineli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman Alanya'ya hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık" dedi.

BAŞKAN ÖZCAN "KAYMAKAM BEY İLE ÇALIŞMAK BİZİM İÇİN BİR ONUR"

Veda ziyaretlerine Alanya Kent Konseyi ile devam eden Kaymakam Tanrıseven, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri kapıda karşıladı.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile çalışmanın bir güç olduğunu belirten Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, "Kaymakam Bey döneminde Türkiye Kent Konseyi Başkanlığı görevinde bulundum. Birçok faaliyetlerde sizden destek ve fikir aldık. Bu bizler için büyük şans. Ceylan hanımefendi de hep bizlerle birlikteydi. Bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Alanya Kent Konseyimiz sizinle bir adım daha güçlendi. Daha çok yapacak çalışmalarımız vardı" dedi.

TANRISEVEN "ALANYA'NIN MODERN YÜZÜ OLDUNUZ"

Eşi Ceylan Tanrıseven ile Kent Konseyine veda ziyaretinde bulunan Kaymakam Tanrıseven, "Kent Konseyinin çalışmalarında ailece yanınızdaydık. Kent Konseyinin bileşenleri ile ortak etkinlikler yaptık. Kent Konseyi, Alanya'nın modern yüzü oldu. Alanya'yı en iyi şekilde tanıttı. Kent Konseyinin bütün üyeleri ve gönül verenleri hizmet ehli oldu. Ayrılmanın hüznü var fakat, sizlerle birlikte olmanın da mutluluğunu yaşadım" dedi.

"AHEP YÜZ AKIMIZ"

Kaymakam Tanrıseven ziyaretlerine Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) ile devam etti. Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner'i makamında ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, "Alanya'yı Üniversite kenti yapmak istedik" dedi.

REKTÖR ÖNER "İÇİMİZDE BURUKLUK VAR"

Kaymakam Tanrıseven'in ayrılışından dolayı üzüntü duyduklarını ifade eden Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, "Bir şeylerin tam olgunlaşma zamanında Kaymakam Beyin tayinin çıkması bizleri üzdü. İçimizde burukluk var. Kaymakam Beyin öncülüğünde çok güzel işler yaptık. Üniversitemizin bugünlere gelmesinde Kaymakam Beyi çok büyük emeği var. Kendisine minnettarız" dedi.

TANRISEVEN "ÜNİVERSİTEDE İŞLER YOLUNA GİRDİ"

Zor zamanda görev yaptığını dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Bir takım sıkıntılar çektik ancak gelir kaynakları bularak Üniversitemizi düzlüğe çıkarttık. Öğrencilerimizin bizleri tercih etmesiylede dahada rahatladık. Yeni bölümlerin açılmasıyla Üniversitemizdeki işler yoluna girdi. Göreve başladığımda Alanya'yı üniversite kenti yapma gayreti içerisinde olacağımızı söylemiştim. Bununla ilgili büyük adımlar attığımız için mutluyum" dedi.

SON ZİYARET ALTİD'E

Kaymakam Tanrıseven, veda ziyaretleri kapsamında son olarak Alanya Turistlik İşletmeciler Derneğini (ALTİD) ziyaret etti. ALTİD Başkanı Burhan Sili ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Tanrıseven, ALTİD'le Alanya'nın turizmini kalkındırmak için çalıştıklarını söyledi.

SİLİ "TİRE'YE KAYMAKAM BEYİ ZİYARETE GİDECEĞİZ"

Kaymakam Tanrıseven'in zor bir dönemde görev yaptığını ifade eden ALTİD Başkanı Burhan Sili, "Bütün bunlara rağmen Kaymakam Bey şehri bir adım daha öteye götürmek için gece gündüz çalıştı. Keşke Kaymakam Bey ile daha uzun çalışmış olsaydık. Tire'ye Kaymakam Beyi ziyarete gideceğiz" dedi.

TANRISEVEN " ALANYA, DÜNYA'YA AÇILAN BİR PENCERE"

ALTİD ile turizmi iyi noktalara getirmek için uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Kaymakam Tanrıseven, "Zor bir dönemde çalıştık. Bir çok olumsuzluklar oldu. Bunun birçoğu Alanya dışında gelişti. Bütün bu sorunları elbirliği içerisinde aştık. Hiç kimsenin burnu dahi kanamadı. Alanya'nın güvenli kent konumda olması için gece gündüz çalıştık. Alanya, Dünya'ya açılan bir pencere. Sadece deniz, kum, güneş değil; tarihi ve doğasıyla eşsiz bir kent" dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 17:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83