Engelli çocuklar orman haftasını kutladı

Alanya Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’ne kayıtlı zihinsel engelli öğrenciler ve aileleri, 21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle Aromatik Cennet Vadisi’nde fıstık çamı fidanlarını toprakla buluşturdu.

Engelli çocuklar orman haftasını kutladı

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği program kapsamında zihinsel engelli çocuklar ve anneleri, Aromatik Cennet Vadisi’nde kahvaltı yaparak alanı gezdi. 140 bitki çeşidinin olduğu alanda yürüyüş yapan grup, çeşitli hayvanları da inceleme fırsatı buldu.

banner111
Her zihinsel engelli çocuklar, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül ve  uzman personeller eşliğinde yaşlarına ve engel oranlarına göre at ve midilli turu yaparak gönüllerince bir gün geçirme fırsatı buldu.

FISTIK ÇAMI FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Zihinsel engelli çocuklar ve anneleri, Aromatik Cennet Vadisi içerisinde ormanlık alana 50 fıstık çamı fidanını dikerek, 21-26 Mart Orman Haftasını kutladı. Uygulamalı olarak ağaç diken engelli çocuklara ormanların önemi aktarıldı. Programdan memnun kalan engelli birey ve yakınları Alanya Belediyesi’ne teşekkür etti.     

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2017, 13:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83