Erdem: Alanya'nın sorunlarına hiç duyarsız kalmadım

Erdem: Alanya'nın sorunlarına hiç duyarsız kalmadım

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı iş insanı Eray Erdem, ‘Alanya’yı iyi bir madene benzetti, ‘Ufak dokunuşlarla Alanya’da çözülebilecek birçok şey var.’ dedi. Erdem, kendisine sıkça yöneltilen konular hakkında açıklık getirdi. 

banner111


‘Ticaret hayatımız Alanya’da başladı. 1982’de babam Alanya’ya yerleşiyor. Turizm rehberliği yapıyordu. Alanya’da o dönem turist denince akıllara Almanlar gelirdi. Babam, Alanya’da Almanca konuşan ilk üç rehberden biridir. O dönem, yıllarca kuyum işi yaptı, aynı dönemlerde 20 yıla yakın da restoran işletmeciliği de yaptık. 2000’lerin başında emlak ve inşaat sektöründe faaliyetlerimiz oldu. 2014’ten beri de turizm alanında ticaretimiz devam ediyor. Aynı zamanda inşaat ve emlak da sürüyor. Geçtiğimiz iki dönem meclis üyeliği görevinde bulundum. Yani benim Alanya’ya duyarsız kalma şansım yok. Alanya’da bulunduğum süre içerisinde Alanya’nın sorunlarına hiç duyarsız kalmadım. Alanya’nın kıymetinin de farkındayım. Şunu biliyorum; Alanya’da pastadaki payı pozitif anlamda büyütürsek bizim de payımız olacak. Önce Alanya’yı yaşatmak lazım bizim yaşayabilmemiz için. Ben bu açıdan baktım hep. İki dönem belediye meclis üyeliği yaptım. STK’ lar, meslek kuruluşları ve ALSİAD üyeliğinde görevler yer aldım Alanya’ya hizmet için. MÜTBİR’in kurucu üyelerinden biriyim.” 

 
 ‘ALANYASPOR SİYASET ÜSTÜ ÇATIMIZDIR’


Alanyaspor’un iki yöneticisinin da aday olması ile ilgili hatırlatmaya Erdem şu yanıtı verdi: Alanyaspor Türkiye’ye mal olmuş, dünyada konuşulan bir marka değerimizdir. Zaten Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu’nun yönetim tarzını, tarafsız ve eşit bakışını kulüp yönetim kuru üyelerimize baktığımızda göreceğiz. Yönetim her siyasi görüşten her sosyal çevreden iş insanlarından oluşmaktadır. Dolayısı ile kulüp başkanımızın bu tarafsız ve eşit bakışı ALTSO seçimleri sürecinde de devam etmektedir. Bu da hem aday olan ben ve Bilal kardeşim açısından, hem de oy kullanacak iş insanları açısından gayet olumlu karşılanmaktadır. Çünkü Alanyaspor bence Alanya’nın siyaset üstü tek çatı yapısıdır. Hepimizin ortak paydası ve ortak değeridir.’ 


‘GİZLİ MADENİ ÇIKARMAK LAZIM’


Alanya için özveri ile çalışacağını kaydeden Erdem “Alanya’nın albenisi büyük ama bunu markalaştırmak lazım. Ufak dokunuşlarla Alanya’da çözülebilecek birçok şey var. Sadece oraya eğilmek, gizli madeni oradan çıkarmak lazım. Zaten doğa anlamında dünyanın birçok yeri ile yarışır güzellikteyiz. Biraz daha planlı programlı, marka üzerine çalışmalar yapılması lazım. Çünkü, insanları çeken, cezbeden nokta o.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83