Eski jandarmanın yerine ne yapılacak?

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel eski jandarma binanın olduğu bölgeye ne yapılacağını açıkladı.

Eski jandarmanın yerine ne yapılacak?
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında bugün encümen toplantısı gerçekleştildi. Toplantıda birinmlerden gelen konuşar incelenirlen, Başkan Yücel toplantı sonrası basın mensuplarına konuştu. 

Geçtiğimiz yıl Alanya'nın içerisinde bulunan jandarma karakolu şehir dışına taşınmış o bölge boş kalmıştı. Mülkü Alanya Belediyesi'ne ait olan bölge için Alanya halkı uzun zamandır ne yapılacağını merak ediyorud.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Yücel, "Sayın valimizin de talimatları doğrultusunda; Alanya’daki eski jandarma karakolunun olduğu yeri, Alanya Belediyesi’ne, hazineye ait olan yeri biz bir imar çalışması yaparak oradaki işleri yaparak en kıza zamanda orayı göç idaresi binası olarak kullanılmasına izin vereceğiz. Yapılanma orada olacak. Tabi benim teklifim şu andaki Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’de Alanya’da bir yer arayışında. Benim talebim her iki kurumun orada toplanması. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile Göç İdaresi’nin orada hizmet vermesi. Alanyamız 79 milletten insanların yaşadığı, 17 bin yerleşik yabancının olduğu, neredeyse 99, 100 ülkenin buraya ziyaretçisi olduğu için bu şekildeki Nüfus Müdürlüğü'nün altında hizmet vermesi ve sanki günü birlik bir alanda olması hem çalışanlara hem de Alanyamıza yakışmayan bir görüntüydü. Sayın valimizin de bu konudaki duyarlılığından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İmar işleri bittikten sonra en kısa sürede göç idaresi o bölgede hizmet verecek." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 13:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83