'ESNAF HAYAL PEŞİNDE KOŞMASIN'

Bu yılın sıkıntılı geçeceğini belirten Kooperatif Başkanı Akkaya, 'İşe gireyim nasıl olsa para kazanırım düşüncesi hüsranla sonuçlanabilir" dedi.

'ESNAF HAYAL PEŞİNDE KOŞMASIN'

 Alanya ve çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Alanya Şoförler Odası Düğün Salonu'ndaki Genel Kurula Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ile diğer kooperatif başkanları ve üyeler katıldı. Genel kurulda önce divan oluşturuldu. Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okundu. Bilanço gelir-gider hesaplarının okunmasından sonra okunan raporlar ayrı ayrı ibra edilere kabul edildi. 

banner111
Genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde konuşan Kooperatif Başkanı Ali Akkaya, "Geçen yıl 41.5 buçuk milyon TL kredi dağıtmışız. Belki bu iyi bir şey olabilir ama bir kooperatif ve oda başkanı olarak bu durumdan çok müsterih değilim, tereddütlerim var. Esnaf olarak hayal peşinde koşmamalıyız. Her şeyi krediyle döndürmek çok sağlıklı olmasa gerek. 2016 sezonuyla ilgili esnafın hayal peşinde koşmaması gerekiyor. İşe girelim nasıl olsa para kazanırım düşüncesi hüsranla sonuçlanabilir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 11:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83