EXPO'DA İŞ KAZASI: 1 YARALI

Antalya'da devam eden EXPO Kulesi inşaatında üst kalıptan kopan bir parça, kule altında çalışan bir işçinin üzerine düştü. 29 yaşındaki işçi, başındaki baret sayesinde hafif yaralandı.

EXPO'DA İŞ KAZASI: 1 YARALI

Kaza, bugün saat 09.15 sıralarında 101 metre yüksekliğinde yapımı süren EXPO Kulesi inşaatında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, inşaatta üst kalıptan kopan bir parça, 29 yaşındaki Erhan S.'nin üzerine düştü. Başından yaralanan işçiye ilk müdahale, yüklenici firmanın EXPO Sergi Alanı içinde ambulans ile birlikte 24 saat hazır bulundurduğu sağlık ekibi tarafından yapıldı. 

banner111
Bilinci açık olan Erhan S., ambulans ile Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Beyin tomografisi çekilen ve sorun yaşamayan Erhan S., tedbir amacıyla 24 saat gözetim altında tutulacak. Erhan S. baret sayesinde daha da ağır yaralanmaktan kurtuldu.
EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreterliği Basın Sözcüsü Erol İşbilir, genel sekreterlik ve EXPO Kulesi inşaatını üstlenen yüklenici firma ile diğer inşaat firmalarının 'İş Güvenliği Kurallları'nı harfiyen uyguladığını söyledi. Şantiyelerde baretsiz, korunaksız ve tedbirsiz çalışılmaması için gerekli uyarıların yapıldığını söyleyen Basın Sözcüsü İşbillir, "Bu üzücü kazada işçi arkadaşımızın daha ağır yaralanmasını baret önlemiş oldu" dedi. 
İşbilir, EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'nda yaklaşık bin 500 işçinin çalıştığını belirterek, 24 saat boyunca sağlık ekibi ile ambulansın hazır bekletildiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 15:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83