FATURA YÜKSEK GELİNCE KLİMAYA KİLİT VURDU

Alanya'da bir market sahibi, iş yerinde sürekli klimayı açık tutan elemanları yüzünden 947 lira elektrik faturası gelince klimaya kilit vurdu.

FATURA YÜKSEK GELİNCE KLİMAYA KİLİT VURDU

Okurcalar Mahallesi'nde market işleten Muharrem Korkmaz, iş yerine gelen 947 liralık elektrik faturasını görünce şok oldu. Sürekli klima çalıştıran elemanlarından yakınan Korkmaz, önce klimanın kumandasını sakladı ardından ise klimanın manuel olarak çalıştırılmasını engellemek amacıyla klimayı zincirleyerek asma kilit taktı. 



banner111
İş yerinde bundan sonra vantilatör kullanacağını belirten Korkmaz, "Elemanlarımı sürekli yüksek gelen faturalar nedeniyle özellikle klimayı az kullanmaları yönünde uyarıyorum. Ancak beni ciddiye almıyorlar. Son gelen fatura da bunun tuzu biberi oldu. 947 liralık elektrik faturasını görünce çılgına döndüm. Önce klimayı söktürmeyi düşündüm ama bu da ek maliyet gerektiriyordu. Aklıma başka bir çözüm gelmedi. Bende kumandasını saklayıp, klimayı önce zincirledim ardından ise asma kilitle kilitledim" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2015, 13:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
nebi
nebi - 9 yıl Önce

prayı kırıyor markette sonrada böyle rol yapıyor.geç mugi bu ayakları

mustafa
mustafa - 9 yıl Önce

bir adam kendini ancak bu kadar rezil eder, ancak bu kadar mal yerine koyar. geri zekalı market işletiyorsun o kadar para kazanıyorsun 1 e alıp 5 e satıyorsun 947 tl faturaya laf ediyorsun

mustafa
mustafa - 9 yıl Önce

bu adam tam bir geri zekalı ya. haaaaaaa haaaaaa . az bile gelmiş valla. dükkanda 10 adet soğutucu var, sanki o kadar parayı sadece klima yaktı. mal bu yaaa

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83