Feci kaza sonrası muhtar Barcın isyan etti!

Alanya'nın Saburlar Mahallesi'nde dün yaşanan trafik kazasında ambulansın 1 saatte olay yerine gelmesi sonrası Saburlar Muhtarı Bilal Barcın isyan etti.

Feci kaza sonrası muhtar Barcın isyan etti!
Alanya'nın Saburlar Mahallesi Aydulun Mevkinde dün motosiklet kazası yaşandı. Feci kazada Hilmi Erdoğan isimli motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların sağlık ekiplerine haber vermeleri sonucu bölgeye ambulans nakledildi. Ancak ambulans bölgeye 1 saat sonra ulaşabildi. Aşırı kan kaybı yaşayan ve durumu kritik olan Hilmi Erdoğan vatandaşların gözü önünde 1 saat boyunca ambulans bekledi. 

Ambulansın gelmesi ile hastaneye kaldırılan Erdoğan'ın durumunun kritik olduğu ve hayati riskinin devam ettiği öğrenildi.

MUHTAR İSYAN ETTİ

Konuyla ilgili Alanya Adres'e konuşan Saburlar Mahallesi Muhtarı Bilal Barçın ambulansın bir saat sonra gelmesine isyan etti. Kaza yerinde yaralı ile yakından ilgilenen Muhtar Barcın, "Böyle bir rezillik olamaz. İnsan hayatı bu kadar değersiz mi? Bölgemizde İncekum Mahallesi'nde bir ambulans merkezi var ancak hal faaliyete geçmedi. Bir an önce bu birim faaliyete başlamalı. Daha kaç kişi geç gelen ambulans yüzünden hayatını kaybedek. Kaza yapan Hilmi Erdoğan vefat ederse bunun hesabını kim verecek?" dedi.

Mahalle sakinleri de muhtar Barçın'a destek olarak İncekum'da bulunan ambulans merkezinin bir an önce faaliyete geçmesi için yetkilileri göreve davet ettiler.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2018, 13:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83