FİNLANDİYA'NIN SÜPERSTARLARI ALANYA'YA GELİYOR

Saara Aalto ve Teemu Roivainen 12 Nisan 2016 günü Sunprime C-Lounge Hotel’de izleyicilerine untulmaz bir konser vermeye hazırlanıyorlar.

FİNLANDİYA'NIN SÜPERSTARLARI ALANYA'YA GELİYOR

 Saara Aalto, Yetenek Sizsiniz 2007 ve O Ses Finlandiya 2012 yarışmalarında Finlandiya ikincisi olmuş güzelşarkı ve yorumlarıyla kalpleri eriten bir ses sanatçısı ve söz yazarı. Saara 5 yaşından beri kendi müziklerini bestelemekte ve tarzını epik-pop aşk şarkıları olarak tanımlamakta. Saara Aalto şimdiye kadar 5 stüdyo albümü yaptı ve bunlardan biri Mandarince seslendirildi ve Çin’de satışa çıktı. Büyük müzikallerde sahneye çıktı ve dünya yıldızları Jose Carreras, Andrea Bocelli ve piyanist Robert Wells ile aynı sahneyi paylaştı.

banner111
Saara Aalto bu yılki Finlandiya Eurovision elemelerine katıldı, şarkısı ‘No Fear’ Finlandiya ikincisi oldu. 
Saara Aalto uzun süredir birlikte şarkı söyledikleri piyanist Teemu Roivainen ile birlikte Alanya’ya geliyor. Teemu Roivainen 2014 yılında ‘Finlandiya Tango Kralı’ yarışmasında birinci olarak gönülleri fethetti. 
Saara Aalto ve Teemu Roivainen ayrı ayrı muhteşem seslere sahip olmakla birlikte bu iki sesi düet yaparken dinlemek farklı bir ayrıcalık.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2016, 23:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83