GÖÇ İDARESİ'NE YOĞUN İLGİ

Antalya Göç İdaresi Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet vermeye başlayan Alanya Göç İdaresi İlçe Grup Başkanlığı, ilk günden yoğun bir ilgi ile karşılaştı

GÖÇ İDARESİ'NE YOĞUN İLGİ
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Göç İdaresi İlçe Grup Başkanlığı personellerini makamında kabul ederek bir süre görüştü. Göç İdaresindeki yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Tanrıseven, Göç İdaresi personellerinden Yeni Alanyalılara hizmet ederken güler yüzlü ve nazik bir şekilde davranmalarını istedi. Tanrıseven, ''Sizler Türkiye'nin ve Alanya'nın görünen yüzüsünüz. İnsan odaklı çalışarak, kanunların verdiği yetkiler çerçevesinde vatandaşlarımızın müracaatlarını en kısa sürede tamamlayıp onlara yardımcı olmanızı bekliyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum'' dedi.

Öte yandan Yeni Alanyalılar iş ve işlemlerini takip etmek üzere telefonla, mail adresi ile ve bizzat büroya gidilerek, Alanya Göç İdaresi Grup Başkanlığına müracaat ettiler. Yeni Alanyalılar, işlerini takip etmek üzere Antalya'ya gitmekten kurtuldukları için çok memnun olduklarını belirterek, burada işlerimizi daha rahat bir şekilde halledebiliyoruz. Hem maddi hem de zaman kaybımız olmuyor. Başta Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven olmak üzere Alanya Göç İdaresi İlçe Grup Başkanlığının açılması için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz dediler.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 10:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83