Gören Yaylası'nda asfalt sevinci

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşların yol ve asfalt taleplerini karşılamak için aralıksız çalışıyor. Çalışmalar kapsamında batı yaylalarından sonra doğu yaylalarına geçen ekipler, Gören Yaylası’nda 2.500 metre yolun asfaltını tamamladılar.

Gören Yaylası'nda asfalt sevinci

 Alanya Belediyesi tarafından doğu ve batı yaylalarında ihale edilen 50 kilometre asfaltın batı yaylalarının ana yollarını oluşturan 11 kilometresi tamamlandı. Batı Mahallelerinin kullandığı Akdam, Karabuynuzlar, Çakallar, Karıngöl, Yenicepazar, Türkler ve Payallar yaylalarının yolları asfaltlanarak ulaşıma açıldı. Doğu bölgesinde Gören merkezde 2.500 metre asfalt tamamlandı. , Gökbel,  Gömürgen Mevkii ve Köprübaşı yolunda çalışmalarını sürdüren ekipler sırasıyla ve Koçdavut ve Çamlıca Yayla yolunda çalışmalarına devam edecekler.

banner111
Doğu mahallelerinin bir çoğunun yayla yolu olarak kullandığı Gören yolunun önemine işaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Yerli halkın yoğun olarak kullandığı Basırlı – Gören yolunda taahhüt ettiğimiz gibi asfalt çalışmasını en hızlı bir şekilde tamamladık. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.


Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2018, 10:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83