GÖREV ŞEHİDİ ESER’İN İSMİ KETEM’DE YAŞATILACAK

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Toplum Sağlığı Merkezi Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi’ni ziyaret ederek, Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Dilek Yüksel’e ve KETEM çalışanlarına taziye ziyaretinde bulundu.

GÖREV ŞEHİDİ ESER’İN İSMİ KETEM’DE YAŞATILACAK

Alanya Kaymakamlığı Toplum Sağlığı Merkezi Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi (KETEM) ekibi, Türktaş Mahallesi’nde yapmış olduğu kaza sonucu hayatın kaybeden Zeynep Coşkun Eser görev şehidi oldu.

banner111

“GÖREV ŞEHİDİMİZ ZEYNEP COŞKUN ESER’İN İSMİNİ BU MERKEZDE YAŞATALIM”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, gerçekleştirdiği taziye ziyaretinde, görev şehidi Zeynep Coşkun Eser'e Allah'tan rahmet dilerken, yaralı hemşireler Kadriye Ulaş ve Gülhan Yelken’e Allah'tan şifa temennisinde bulundu.

Kaymakam Tanrıseven, görev şehidi Zeynep Coşkun Eser’in adının KETEM Merkezi'nde yaşatılacağını belirterek, “Böyle üzücü bir olayla karşılaşmamız hepimizi oldukça üzdü. İstenmeyen bir olay ancak, vatandaşımıza hizmet etmek zorundayız. Devletin hizmetleri devam etmesi gerekiyor. Görev şehidimiz Zeynep Coşkun Eser’in ismini de bu Merkezde yaşatmalıyız. Hemşiremizin ismi, bu merkeze verilmesi için gereken girişimler yapılacaktır. Ailesine de gereken yardım ve destekleri yapacağız ve onları yalnız bırakmayacağız. Cenaze işlemleri için de üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalıştık. Tekrar görev şehidimiz Zeynep Coşkun Eser’e Allah'tan rahmet, siz mesai arkadaşlarına ve ailesine de Allah'tan sabır diliyorum” dedi.

İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Yağdır ve Toplum Sağlığı Müdürü Dilek Yüksel de görev şehidi Zeynep Coşkun Eser’in oldukça çalışkan ve işini seven bir çalışanları olduğunu belirttiler. İstenmeyen hadisenin yaşanması ile Zeynep Coşkun Eser’i kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirten İlçe Sağlık Müdürü Yağdır ve Toplum Sağlığı Müdürü Yüksel, yaşanan acı olaydan sonra Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i yanlarında gördüklerinden dolayı ve acıların paylaştıkları için teşekkür ettiler.



Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 13:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83