GÜLMEZ'DEN GÖZALTILAR İÇİN İLGİNÇ GÖNDERME

Alanya'da yaşanan olaylar sonrası 10 kişi sorgulanmak üzere gözaltına alınmıştı. Gülmez gözaltılarla iligli ilginç bir göndermede bulundu.

GÜLMEZ'DEN GÖZALTILAR İÇİN İLGİNÇ GÖNDERME
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele ekipleri, bir haftalık çalışmanın ardından ilk etapta olaylara karıştıkları belirlenen 16 kişiyi tespit etmişti. Düzenlenen operasyonla tespit edilen 16 şüpheliden 10’u gözaltına alınmıştı. Yetkililer, gözaltıların süreceğini belirtmişti.

Yarın adliyeye çıkarılacak olan gençlerle ilgili Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı bir açıklama yaptı. Gülmez, "Avukat arkadaşlarımız ifadeler yarın sabaha kaldığı için biraz önce emniyetten ayrıldılar. Kardeşlerimizin durumları iyi selamları var. Peki ben, sen ve bizler onlar için neler yaptık, kimleri oturduklar koltuklarda rahatsız ettik mi yada edebildik mi? Kardeşlerimiz için karınca kararınca kadar olsun safımızı belli edebildik mi yoksa onları kendi kaderlerine mi terkettik? Bence asıl önemli olan Alanya'da yürekler toplu vurabiliyor mu? Buna bakalım. Yarın Alanya adliyesi önünde kaç kişi ile biz buradayız siz yalnız değilsiniz diyeceğiz merak ediyorum?" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 11:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83