GÜLMEZ'DEN SAHTE ÜLKÜCÜ UYARISI

Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Osman Gülmez, Alanya ve Türkiye'deki ülkücü adı altındaki oluşumlara karşı halkı uyardı.

GÜLMEZ'DEN SAHTE ÜLKÜCÜ UYARISI

 Gülmez'in konuyla ilgili açıklaması şöyle: 

banner111
"Ülke ve Alanyamız olarak hassas bir dönemden geçtiğimiz bu süreçte bazı oluşumlar dikkatimizi çekiyor. Bize kadar ulaşan bazı duyumlar ve şikayetler alıyoruz.
Türk milliyetçilerini ve Ocak Terbiyesi almış Ülküdaşlarımı zan altında bırakmak istenilen bu söylentilere nokta koymak adına bir açıklama zaruri olmuştur.
Biz Ülkücüler Olarak sahip olduğumuz hiçbir değerimiz üzerinden ne kendimiz ne de bizi kulanarak kendi şahsi hesap peşinde olanlara asla izin vermeyeceğimiz gün gibi aşikar iken buna inanıp kendilerine sığınacak liman bulmaya çalışanlara diyorum ki; sizin yapacağınız tek şey var PKK ve sempatizanları ile aranıza mesafe koymak adına kararınızı verin.
Biz Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler Olarak Kürt Kardeşlerimizin ne canında, ne malında, ne işinde , ne namusunda bir hesabımız asla olamaz ve de yok. Yıllardır Alanya'da nasıl birlikte yaşadık ve eğer birlikte yaşayacaksak bu Ülkeyi Yangın yerine çeviren, anaların, babaların ve Ülkemizin tamamının yüreğine ateş düşüren katiller, caniler topluluğu olan pkk ve taraftarlarına karşı tek yürek olarak tavır koyabilecek şartı ile Bu Anadolu topraklarında nasıl bin yıla yakın yaşamış isek yine birlikte yaşarız bu zor değildir.
Fedakarlığı Hep Türk Milliyetçilerinden ve Ülkücülerden beklemek haksızlık olur. Taşın altına hep birlikte elimizi değil vucdumuzu koyarsak bu canilere ,katillere işte o zaman yaşama imkanlarını ortadan kaldırmış oluruz.
Davası ALLAH yolu olan ve tek meselesi Vatan , Millet olmaktan başka bir gayesi olmayan Türk Milliyetçilerinden ve ülkücülerin Alanyada Hazıladığı ne bir liste vardır ne de hesabı vardır bu iyi biline. Malum şahısları zaten sağır ve kör sultan bile biliyor Kürt kardeşlerimiz emin olsunlarki Türk milliyetçileri ve Ülkücüleri Şahsi menfaat peşinde koşan bu süreçte kendi çıkarlarına çalışan ve ''Ülkücülük'' Milliyetçilik, Şehitlerimizin ve Alanya halkının''adını kulanarak bir takım olumsuz işlere yeltenebilirler. Bu tür insanlara Başta Alanya halkımız ve bizlerin izin vermesi asla söz konusu dahi değildir.
Hak, Hukuk, Adalet ve sağduyu hepimizin düsturu olmalı. Etnik kökeni her ne olursa olsun. Ülkesini, vatanını, Bayrağını seven insanlarla bizim bir husumetimizin olması söz konusu bile olamaz.
Bu tür insanlara itibar edilmemeli ve Bu tip vakalarla karşılaşan Türk vatandaşları elbete Devletimizin kolluk güçlerini haberdar etmelidir."

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2015, 13:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83