Gündoğdu sınıra gitti! Ölümden döndü

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu sınırda Raju'da bulunan karakola askerlerimize destek amaçlı gitti. Gündoğdu'nun gittiği karakol aynı gün saldırıya uğradı. 1 şehit 19 yaralımız var.

Gündoğdu sınıra gitti! Ölümden döndü

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ve yardımcısı İhsan Kılınç'la Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek olmak için sınır bölgesine gitti. Gündoğdu, "Memleketimizin bekası, al bayrağımızın dalgalanması için, gece gündüz demeden canlarını ortaya koyarak mücadele eden kahraman polis özel harekat mensubu büyüklerimizle hasbıhal ettik.” ifadelerini kullandı. 

banner111

SINIRI GEÇTİ

Gündoğdu, “Hedef kızıl elma" diyerek Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde kahraman Türk askeri ile buluştu. Sınırı geçerek Afrin'e doğru ilerleyen Gündoğdu ve Kılıç, burada kahraman Mehmetçik'lerle görüştü. Türkiye'nin muazzam bir mücadele içinde olduğunu belirten Gündoğdu, “Türk milleti varlığına, birliğine ve bekasına göz diken odaklarla tarihi bir hesaplaşma sürecindedir. Karşımızdaki fitne ateşi ya söndürülecek, ya da şiddetlenip her yanımızı saracaktır. Bunun arası veya ortası yoktur. Kahraman Türk askeri huzur, istikrar, güvenlik, sükûnet ve selamet için Afrin'e yıldırım gibi inmiştir" dedi.

SALDIRI OLDU

Gündoğdu'nun ziyareti sonrası aynı gece karakola havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda 1 şehit 19 yaralı verdil. Terör örgütlerinin düzenlediği saldırı Gündoğdu karakoldan ayrıldıktan hemen sonra gerçekleşti. Gündoğdu saldırı ile ilgili olarak; "Allah şehitimizin ailesine sabırlar versin mekanı cennet olsun yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Türk milleti varlığına, birliğine ve bekasına göz diken odaklarla tarihi bir hesaplaşma sürecindedir. Karşımızdaki fitne ateşi ya söndürülecek, ya da şiddetlenip her yanımızı saracaktır. Bunun arası veya ortası yoktur. Kahraman Türk askeri huzur, istikrar, güvenlik, sükûnet ve selamet için Afrin'e yıldırım gibi inmiştir. Herkes hak ettiğini bulacaktır. Sonuna kadar mehmetçiğimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 13:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83