Güney, “Alanya için her zaman varız “

Kamu ve Sivil Toplum Örgütleri arasındaki işbirliğini güçlendirmek amacıyla ALTİD tarafından oluşturulan Sivil Toplum Organizasyonları Ortakları ve Ağ Yapılanmaları Hibe Programı proje teklifine destek arayışları sürüyor.

Güney, “Alanya için her zaman varız “
Bu kapsamda projenin ortakları ALTİD Başkanı Burhan Sili ve ALSİAD Başkanı Akın Tabaklar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti. ALTİD Başkanı Sili, AB Projesi için çalışma başlattıklarını belirterek, Kamu Kurumları, STK’lar ve üniversiteler ile ortak hareket ederek Alanya’nın çözüm bekleyen sorunlarına ortak bir akıl ile çözüm bulma yönünde başlattıkları bu girişime destek istedi.

Alanya için yapılacak her türlü projeye katkı vermeye hazır olduklarını belirten, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Alanyamızın gelişip daha da güzel olması yönünde atılacak olan tüm adımlara hem şahsım hem de Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman destek vermeye hazırız. ALTİD’in başlattığı bu proje ve devamındaki çalışmalarda elimizden gelen gayreti göstereceğiz.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 14:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83