GÜNEY'DEN KESİNTİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Su arıza çalışmalarını yerinde inceleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, belirtilen zaman diliminden daha önce şehre içme suyu vereceklerini söyledi.

GÜNEY'DEN KESİNTİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Alanya’ya  Dim Üzümlü kaynağından gelen 800 mm çapındaki içme suyu ana boru hattında meydana gelen arıza nedeniyle 9 Şubat Salı günü (bugün) saat 07.00'den itibaren Alanya merkezin tamamında su kesintisi yapıldı. Arızanın giderilmesi için yapılan çalışmalar nedeniyle su kesintisi yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, arızanın meydana geldiği Fığla Mahallesi Çevre Yolu Devlet Hastanesi Kavşağı’nda  yapılan  çalışmaları yerinde denetledi. Güney, Asat birim sorumlularından arızanın durumu ve yapılan çalışma ve süreç konusunda bilgi aldı. 

banner111
Çalışmaları denetleyen Güney ardından basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yanıtladı. Arızanın daha önce meydana gelen bir arıza olduğunu belirten Güney, “ vatandaşların sıcaklarda sorun yaşanmaması için uygun zamanı bekledik. Ekipler yer tespitinden sonra hemen çalışmalara başladı. Antalya’dan da takviye ekipler geldi ve arızanın yeri kısa südre bulundu. Ekiplerimiz büyük bir özveri ile arızayı gidermek için çalışıyor. 36 saat gibi uzun bir süre vermemizin sebebi, arızanın mahiyeti ve boruların boşaltılmasıyla ilgili idi. Boruların boşaltılması 15-16 saat sürüyor. Ancak ekiplerimiz 2 saat gibi kısa bir sürede arızanın yerini buldu ve gidermek için çalışıyor. Belirttiğimizden daha kısa sürede şehre su vereceğiz “ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 13:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83