Güney'den Yücel'e yanıt var

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in halk otobüsü ve plaj büfeleriyle ilgili açıklamalarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Güney'den Yücel'e yanıt var

 Güney'in açıklaması şöyle: 

banner111
"Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel’in Halk Otobüsleri ve Plaj Büfeleriyle ilgili yaptığı açıklamaları üzüntüyle takip ettik. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya Hizmet Birimi olarak, kentimize büyük yatırımların getirilmesi için çaba harcadığımız bu dönemde, Büyükşehir olarak Alanya’da her ay bir temel atma gerçekleştirdiğimiz ve bir yatırımı hizmete açtığımız bu süreçte,  Sayın Yücel’in hangi akla hizmet ederek hiçbir dayanağı olmayan sadece halkın kafasını karıştırmak amacıyla yaptığı bu açıklamaları bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum. 
Sayın Yücel’in “ Bir kişi Elazığ’dan gelip bir günde 3 otobüsü birden alıyorsa ya o çok zengin ya da bizim bilmediğimiz bir şey var. “şeklindeki doğru olmayan ifadelerle, ülkemizin vatandaşları arasında ayrımcılık yapmış, hem o kişileri hem de bir çok kurumu zan altında bırakmıştır. Bir kere Sayın Yücel başta olmak üzere herkes şunu iyi bilsin ki;  Ak Parti’nin kuruluş felsefesinde din, dil, mezhep ve bölge ayırımı yoktur. Yasalar çerçevesinde bu ülkenin her vatandaşı, yine yasaların ön gördüğü koşulları yerine getirmek kaydıyla ülkenin her yerinde ticaret yapabilir. 
Kaldı ki; Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yasaları tam anlamıyla uygulayan ve uygulamalarında bu çerçevede hareket eden bir belediyedir. Hal böyle iken, yasal olmayan talepleri yerine getirmemizi istemek hem yasalara uymamak hem de gayri ahlaki bir davranıştır. 
Sayın Yücel’in “Sahil büfeleriyle ilgili kurulu bir düzen var. Ben bu şehrin 70-80’lı, 2000’li yıllara dönmesini istemiyorum. “ şeklindeki açıklaması da endişe verici.. 
Ak Parti iktidarı döneminde çetelerle ve mafya ile yapılan mücadele belli. Bu odakların ortadan kaldırılması yönünde yapılan çalışmalarla mafyavari unsurlar yok edilmiş ve halk huzura kavuşmuştur. Bu nedenle Alanya’nın bahsedilen yıllara dönmesi diye bir durum söz konusu değildir. Böyle bir oluşuma en başta bizler karşı çıkarız. Diğer yandan sahil büfelerinin Alanyaspor’a verilmesi yönünde haberlerin çıkmasından sonra böyle bir açıklama yapılmasının manidar olduğunu ifade etmek istiyorum. Sayın Yücel, Sahil Büfelerinin Alanyaspor’a verilmesiyle Alanya’nın 90’lı yıllara nasıl döneceğini izah etsin biz de bilelim ?.. Gelire ihtiyacı olan Alanyaspor’a katkı sağlamak neden insanları rahatsız ediyor. Alanyaspor büfeleri aldıktan sonra eğer anlaşırlarsa Altid ile bir protokol yapılır ve yine Altid işletir.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’ya büyük yatırımları başlattığı bir dönemde suni gündemlerle kamuoyunu meşgul etmeye ve halkın kafasını karıştırmaya yönelik bu tür girişimlerin asıl amacı ve kaynağını çok iyi biliyoruz. Bunlara asla izin vermeyeceğiz.  Belli kesimlerin, Alanya gibi bir kentin huzurunu kaçırma girişimi başarısız olacaktır."

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 15:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83