Güney izcilerle Alanya'yı güzelleştiriyor

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, çocuklarımıza çevre ve doğa sevgisini aşılamak için böyle etkinlikler yapıyoruz.

Güney izcilerle Alanya'yı güzelleştiriyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Park ve Bahçeler ekipleri Atatürk Orta Okulu İzci Oymağı ile Alangün Parkı’nda bir etkinlik düzenledi. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de etkinliğe katıldı. İzci Oymağı’ndaki öğrenciler, öğretmenleri Hatice Yaman eşliğinde katıldıkları etkinlikte Park ve Bahçeler İlçeler sorumlusu Serdar Akçer ve Alanya Sorumlusu Semra Yalçın’dan çiçek dikimi hakkında bilgilendirildi.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, izcilere çevre ve doğanın önemi, Alanya’daki yeşli alanların korunması konusunda bilgiler verdi ve önerilerde bulundu. Daha sonra Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney izcilerle birlikte Alangün parkına mevsimlik çiçekler dikti.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Alanya’yı yaz sezonuna hazırlıyoruz. Park ve Bahçeler ekiplerimiz sorumluluk alanımız içinde olan park, kaldırım ve yeşil alanlarda son çalışmalarını yapıyor. Sezonla birlikte Alanya çok güzel bir görünüme kavuşacak. Baharın gelmesiyle birlikte çocuklarımızın da çevre bilincini geliştirmek, onların da toprağa ve bitkilere dokunarak sahiplenmesini sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Umarım bu çalışma çocuklarımıza faydalı olur, doğayı ve çevreyi koruma ve sahiplenme duyguları daha da artar.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2017, 12:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83