Güney, Minibüsçülerle görüştü

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Doğan Bacak’ı ziyaret etti.

Güney, Minibüsçülerle görüştü

 Oda binasında Başkan Doğan Bacak ve kooperatif başkanlarıyla bir ayara gelen Güney, ulaşım hizmetleri konusunda görüş alış verişinde bulundu. 2016 yılında minibüs ve servislerin hizmetleri konusunda yaşanan sorunlar, yapılan faaliyetlerin yanı sıra 2017’de ulaşım faaliyetlerinde yapılması gerekenler, şoförlerin halkla diyaloğu, güvenli bir ulaşım için alınması gereken tedbirler ele alındı.

banner111
Oda Başkanı Doğan Bacak yaptığı açıklamada, “ Antalya Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışıyoruz. Bugüne kadar bir sorun yaşamadık. Esnafımızın haklarının korunmasında önemli düzenlemeler yaptılar. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney nezdinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e teşekkür ediyorum “ dedi. 
Alanya Koordinatörü Hüseyin ise, “ Alanya’da ulaşım sisteminde yapılan düzenlemeler konusunda hep esnafımızın görüşlerini aldık. Oda başkanlarıyla sürekli istişare halindeyiz. Servis araçlarına tahdit getirilmesi de önemli bir çalışa oldu. Hem esnafımızın hakkını koruyoruz hem de halkımızın daha sağlıklı bir ulaşım hizmetinden yararlanması için gayret gösteriyoruz. Yaşanan sorunlar konusunda odamızla değerlendirme yaptık. Bu sorunların en aza indirilmesi için çalışıyoruz “ dedi.




Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2017, 11:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83