Güney'den Ramazan mesajı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Ramazan ayının başlamasıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Güney mesajında;

Güney'den Ramazan mesajı
“11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayına girmenin mutluluğu, huzuru ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Başı rahmet ortası merhamet sonu ise cehennemden azad olan mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim. Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca Ay var, ama bu ay başka, Ramazan ayının gelişi sizlere ve sevdiklerinize mutluluklar getirsin. İslam'ın nurlu yüzü kalbinize dolsun, makamınız cennet, Hz. Muhammed komşunuz olsun, günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun, Ramazan-ı Şerifleriniz mübarek olsun.

Yüce Allah’tan dileğimiz, müminlerin dostça kardeşçe, bereketi hem sofralarında hem de kalplerinde hissedecekleri hayırlı ve mutlu bir Ramazan Ayı geçirmeyi nasip etmesi. Bu ayın Türk İslam Alemi ve Dünya’ya barış, huzur ve dostluk getirmesi dileğiyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerifi’ni kutluyorum.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 17:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83