Haluk Levent'ten o Alanyalıya Cem Yılmaz'lı teşekkür

Ünĺü sanatçı Haluk Levent sosyal medyadan minik Hüseyin için yaptığı çağrıya duyarsız kalmayan Alanyalı Ömer Deke'ye teşekkür etti.

Haluk Levent'ten o Alanyalıya Cem Yılmaz'lı teşekkür
Ünlü sanatçı Haluk Levent'in kurduğu ve genel başkanlığını yürüttüğü AHBAP sosyal yardımlaşma platformu Türkiye genelinde ihtiyaç sahiplerine yönelik kalplere dokunan yardımlarına bir yenisi daha ekledi. Sosyal medyada, #HüseyineUmutOl hashtagıyla başlatılan yardım kampanyasında, Yüzde 98 engelli, Serabral Palsi ve epilepsi rahatsızlığı bulunan minik Hüseyin'in tedavi masraflarını karşılayan Alanyalı Ömer Deke gönülleri fethetti.

Herşey minik Hüseyin'in tedavisi için.
Yüzde 98 engelli, Serabral Palsi ve epilepsi rahatsızlığı bulunan 6 Yaşındaki Hacı Hüseyin Yalçın'ın yeniden konuşup yürüyebilmesini sağlamak için #HüseyineUmutOl etiketiyle bir kampanya başlatıldı. Tedavi için gerekli olan 111 bin TL'nin bir kısmı, sosyal medyada başlatılan yardım kampanyasıyla tamamlanmıştı. Öte yandan minik Hüseyin'in bu kampanyasına taraftarı olduğu da öğrenilen Galatasaray kulübünün en büyük taraftar grubu UltraAslan da destek vermişti.
6 Yaşındaki Minik Hüseyin tedavisinin ardından artık yürüyüp konuşabilecek.
DEVREYE AHBAP VE HALUK LEVENT DMGİRDİ

Son yıllarda yaptığı sosyal yardımları ve etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren AHBAP platformu ve kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent, minik Hüseyin'İn tedavisi için gerkli olan paranın tamamlanması için devreye girdi. Levent, sosyal medya hesabından tedaviye başlanabilmesi için geriye kalan miktarı karşılayan hayırseveri, Cem Yılmaz'ın stand up şovuna götürme sözü verdi.
ALANYALI ÖMER DEKE SÜRPRİZİ

Levent'in bu çağrısına karşılık veren Alanyalı Ömer Deke, minik Hüseyin'in tedavisi için gerekli olan tutarın tamamını karşıladı. Ünlü şarkıcı Haluk Levent twitter hesabından Deke'ye teşekkür ederken, Deke'nin yeğenleri Cem Yılmaz'ın stand up şovuna katılarak ünlü komedyenle fotoğraf çektirme fırsatı da buldu.. 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2019, 07:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83