Hasan Akın’ın yeni görevi belli oldu

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevinden 10 Şubat 2020 Pazartesi günü alınan Hasan Akın, belediye bünyesinde yeni kurulacak olan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nde görevlendirilecek.

Hasan Akın’ın yeni görevi belli oldu
    
Muhtarlardan gelen taleplerin yerine daha hızlı getirilebilmesi için açılacak Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile Akın, Alanya’nın 102 mahallesinin muhtarlarının sorun ve talepleri ile bire bir ilgilenip çözüme kavuşmasında yardımcı olacak.

MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN GÖREVİ

Birçok belediyede ‘Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik’ hükümleri çerçevesinde kurulan ve kurulmaya devam eden Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün teşkilat yapısı müdür, şef, idari işler servisinden oluşuyor. Müdürlük, yasa ve yönetmelikler çerçevesinde kamu kurumları ve vatandaş taleplerinin incelenerek cevaplandırılması ile başkanlık makamının emir ve direktifleri doğrultusunda verilen görev ve yetkileri kullanarak görev yapıyor. Belediyeye ulaşan muhtar taleplerini sisteme kaydetme, toplam talep sayısı, olumlu ve olumsuz cevaplanan talepleri rapor şeklinde periyodik zamanlarla sunacak olan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, görev ve hizmetlerinden dolayı belediye başkanı ve bağlı olduğu başkan yardımcısına karşı sorumluluk taşıyor. 



Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2020, 11:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83