Hasan Yiğit eski başkana sert sözlerle yüklendi

Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit eski başkan Bekira Akış hakkında sert konuştu. Yiğit, "Odamızı 1 milyon TL borçlandırdı. Ben de 4 yıldır esnafıma yüklenen bu borcu ödüyorum." diye konuştu.

Hasan Yiğit eski başkana sert sözlerle yüklendi
Hasan Yiğit başkanlığındaki Alanya Pazarcılar Odası yeni yılda mart ayına kadar olan süreçte kongresini gerçekleştirecek. Seçimler öncesi çalışmalarına hız veren Hasan Yiğit yeni yapılan kapalı pazar projesi hakkında açıklama yaptı. Yiğit, "Bu bölgeye Kapalı Pazar Projesi inşa ediyoruz. Artık Salı Pazarı'nda tezgahını açan üyelerim, kışın yağmurdan, yazın sıcaktan etkilenmeden ürünlerini satabilecek. Salı Pazarı'ndaki üyelerimiz Kapalı Pazar Projesi'ne kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşarken, Cuma Pazarı'nda da Kapalı Pazar Projesi için çalışma başladı" dedi.

BAŞKAN YÜCEL'E TEŞEKKÜR ETTİ

Alanya'da kapalı pazar projelerinin artmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Yiğit, "Projeleri bir bir hizmete katıyoruz. Pazarcı esnafının geleceğini düşünen, bu konuda Pazarcılar Odamız ile ortaklaşa çalışmalar yürüten Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e teşekkür ediyorum. Gerçekten ne zaman üyemizin bir sorununu iletsek, bir derdimiz olsa arasak kendisine ulaşabiliyor, derdimize çare ürettirebiliyoruz." dedi..

Başkan Yiğit daha sonra eski başkan Bekir Akış'a sert sözlerle yüklendi. Odayı 1 milyon borç batağına sürüklediğini belirten Yiğit, "Bekir Akış döneminde Pazarcılar Odası borç batağına sürüklenmiş, alacaklılar odamız kapısına yığılmış, personellerde maaşlarını alamaz duruma gelmişti. O dönemde hasbelkadar Oda Başkanlığı yapan Bekir Akış, kendi reklamını yapıp, şehri yönetenlere de kendisini şirin göstermek, kamuoyuna şov yapmak için gece düzenleyip, ünlü sanatçılar getirip, odamızı borçlandırdı. Biz halen Bekir Akış döneminden kalan 1 milyon TL'lik borcun ödüyoruz. Dün odamızı batırmaya kalkanların bugün çıkıp, 'Hasan Yiğit ne yaptı' demeye hakkı yok. Kırı kırt yarıp, hem proje üretmeye, hem hizmeti aksaksız bir şekilde üyelerimize götürmeye, hem de odamızı borçsuz bir odaya dönüştürmeye çalışan Hasan Yiğit'ten başkası da değil." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 17:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83