HAZIRLIKLARI YERİNDE İNCELEDİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Seydişehir - Alanya Etabı bitiş noktasındaki hazırlıkları yerinde inceledi.

HAZIRLIKLARI YERİNDE İNCELEDİ

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ilk önce Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen "Sağlık İçin Yaşamınızı Renklendirin Bisiklet Çekilişi" standını ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, ilk çekilişi yaparak 784 numaralı biletin sahibi Hakkı Çoğalmış'a bisikletini hediye etti.

banner111
"SAĞLIKLI BESLEN, SAĞLIKLI YAŞA"

Bisiklet hediyesinin verilmesinin ardından konuşma yapan Kaymakam Tanrıseven, "Bugün burada Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Seydişehir - Alanya Etabı'nı birlikte izleyeceğiniz. Görsel şölen havasında geçmesi için hep birlikte katkıda bulunmalıyız. Sağlık Bakanlığına ve çalışanlarına böyle bir organizasyon hazırladıkları için teşekkür ediyorum. Hep birlikte "Sağlıklı Beslen, Sağlıklı Yaşa" diyoruz" dedi.

PEMBE PRENSES'İN İLK KONUĞU KAYMAKAM TANRISEVEN OLDU

Bisiklet çekilişinin ardından "Pembe Prenses" ismi verilen Sağlık Yaşam Tırını ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, İl Sağlık Müdürü Murat Özdemir'den Tır hakkında bilgi aldı.

Hizmetin vatandaşın ayağına kadar gittiğini belirten Kaymakam Tanrıseven, "Pembe Prenses, son model dijital mamografi cihazı ile mamografi çekimi, HPV-DNA numune alımı için hizmet veriyor. Vatandaşlarımız bu hizmetlerden yararlanmalı" dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN DİŞ MUAYENESİNE GİRDİ

Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Tarama Aracı'nı ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, farkındalık yaratmak için muayene oldu.

Halkımızı bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak için Diş Hekimi Zeynep Aydın Kılınç tarafından muayene olan Kaymakam Tanrıseven; "Dişlerimizin bakımı yapılmadığı sürece bütün vücudumuz zarar görür. Mutlaka diş bakımlarımızı periyodik zamanlarda yaptırmalıyız. Sağlık her şeyin başıdır" dedi.

Bütün stantları tek tek gezen Kaymakam Tanrıseven, stant görevlileri tarafından ilgi gördü. Stant görevlileri, Kaymakam Tanrıseven'e kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2016, 15:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83