HEM TANITIM HEM YARDIM

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi, 4 dilde hem Alanya’yı tanıtacak hem de yabancıların sorunlarına yardımcı olacak

HEM TANITIM HEM YARDIM
Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi, Meclis Başkanı Abdullah Karaoğlu başkanlığında bugün aylık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, üyelere Yabancılar Meclisi’nin Türkçe, İngilizce, Almanca ve Rusça yayınlanan yeni  web sayfası (www.alanyayabancilarmeclisi.com ) tanıtıldı. Yapılan sunumda üyelerin sayfayla ilgili görüşleri değerlendirildi.  Web sayfası, arama motorlarından İngilizce, Almanca ve Rusça olarak da tüm dünyadan aranabiliyor.

2. ALANYA ULUSLARARASI SANAT SERGİSİ EKİM’DE

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından düzenlenen “Alanya’nın Sanatı- Art of Alanya”  konulu sergi, bu yıl 23,24,25 Ekim tarihleri arasında Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.  

“Sanat Dünyanın Ortak Dili” sloganıyla hareket edilen sergiyle ilgili bilgi veren Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, “Alanya’da ikamet eden yerleşik sanatçıların, ressamların, heykeltıraşların, fotoğrafçıların eserlerini 2.Uluslararası Sanat Sergisi’nde sergilemeleri için  davet ediyoruz. Milliyeti ne olursa olsun güzel sanatların her hangi bir deneme bonusu dalında özgün olarak faaliyet gösteren amatör ve profesyonel sanatçılar için Ekim ayının 23,24,25’inde Kültür Merkezi’nde bir sergi düzenleyeceğiz. Sanatın dili evrenseldir ve ulusları birbirine bağlar. Sergiyle ilgili katılım formlarını önümüzdeki günlerde web sayfamızdan ve  sosyal medyadan ilgilenenlere duyuracağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 16:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83