"Her yönüyle Alanya" yarışması

“Her Yönüyle Alanya” konulu, Alanya Belediyesi 13. Ulusal Fotoğraf Yarışması için başvuruları devam ediyor.

"Her yönüyle Alanya" yarışması
AFSAK (Alanya Fotoğraf Sanatçıları Kulübü) küratörlüğünde düzenlenecek 13. Alanya Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruları devam ediyor. 20 Mart’ta başlayan başvurular 5 Mayıs’ta son bulacak.

FOTOĞRAFÇININ GÖZÜNDEN “HER YÖNÜYLE ALANYA” ANLATILACAK

Sanatın bütün dallarında olduğu gibi Fotoğraf Sanatına da katkı sağlayan Alanya Belediyesi, bu yıl 13.sünü düzenleyeceği fotoğraf yarışmasının konusunu “ Her Yönüyle Alanya” olarak belirledi. Yarışma ile Alanya’nın tarihi, kültürü, sosyal yaşamı, ekonomisi, turizmi, tarımı kısacası Alanya deyince akla gelen ne varsa fotoğrafçının gözünden anlatılacak.

SERGİ 20 MAYISTA

Yarışmaya katılan eserler 9 Mayıs’ta seçici kurul tarafından değerlendirildikten sonra, sonuçlar 15 Mayıs’ta açıklanacak. Dereceye giren ve jüri tarafından sergilenmesine karar verilen eserler ise 20 Mayıs’ta başlayacak 17. Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Festivali kapsamında iskele meydanında sergilenecek.

DERECEYE GİREN ESERLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

13’üncü yarışmaya öncekilerden farklı bir anlayış ve biçim getiren Alanya Belediyesi, fotoğraf sanatının gelişmesine katkıda bulunmayı, fotoğraf ve fotoğrafçı arasındaki ilişkinin niteliğinin güçlendirilmesi için fotoğrafçıyı ödüllendirmeyi, ortaya çıkan fotoğrafları ise düzenleyeceği ulusal ve uluslararası etkinliklerde kullanmayı amaçlamaktadır.

Yarışma sonrasında yapılacak bir programla da dereceye giren eser sahiplerine ödülleri verilecek. 1.lik ödülü 2.000, 2.lik ödülü 1.500, 3.lük ödülü 1.000 TL. olarak belirlendi. Ayrıca bu yıl ilk defa sergilenecek fotoğraf sahiplerine de 100’er para ödülü verilecektir.

Yarışma ile ilgili detaylar ve şartname aşağıdaki linkte yeralmaktadır. //www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=281

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2017, 16:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83