"Herkes haddini bilsin"

Aldığı ceza nedeniyle Tosmur Mahalle Muhtarlığı düşürülen Feyzullah Akar adayların kendi ismi ve Tosmur'un geçmişi ile ilgili açıklama yapmalarına tepki gösterdi.

"Herkes haddini bilsin"

Akar, açıklamada "Herkes aday olabilir. Adaylar benim ismimi kullanmasınlar. Aday olan var ise kendi yapacaklarını anlatsınlar" dedi.

"Herkes haddini bilsin" diyerek açıklamalarına başlayan Akar, "Muhtar olmadan önce yargılanmış olduğum bir davadan dolayı sucum olmadığı halde şu anda FETÖ terör örgütü mensubu olan hakim tarafından ceza yedim. Mağdur olan benim. Burada açıkça görüldü ki FETÖ her yere sızmış. Bizleri de az bir ceza verecekken, en üst seviyeden vermiştir. İlahi adalet tecelli etmis, benim yerimde şu anda eşi ile birlikte yatmaktadır. Ben 7 buçuk yıl yapmış olduğum muhtarlıktan düşürüldüm. Basında çıkan haberlerde "Daha Temiz Bir Tosmur" imasi Tosmur'a ve Tosmur halkına hakarettir. Bizim belediyelerimiz çalışıyor. Pislik çöp yok. Tosmurumuz pırıl pırıldır. Muhtarlığımızın düşürülmesinden dolayı şu anda Haziran ayında yapılacak olan seçimlerinde herkes aday olabilir" şeklinde konuştu.

'Bel altına çekiyorlar'

banner111
7 buçuk yıl Tosmur'a hizmet ettiğini belirten Akar, "Halkımı ve Tosmurumu seviyorum. Tosmur'a kimsenin hakaret edercesine temizlikten bahsetmesi abesle iştigaldir. Kendilerini tanıtacaklarsa yapacakları birşey varsa buyursunlar anlatsınlar. Kardeşim olan İsa Akar aday olabilir. Bu onun en doğal hakkıdır. Velhasıl 6 ay ikamet eden her vatandaşımız bu adaylığa çıkabilir. Bun da beis yoktur. Biz herkesi seviyoruz. Seviyeyi aşağılara çekerek bel altına girerek yok; geçmişi temiz yok; bilmem ne gibi kelimeler sakattır. Bu açıklamaları yapan aday olan arkadaşın toyluğuna veriyorum. Çıkacak her adaya yolu açık olsun demek düşer. Bundan sonra adımın hiç bir yerde geçmesini istemiyorum. Ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği gibi 'Seçimler gelip geçecek, bizler akraba, dost olarak kalacağız'." dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 18:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83