Hüseyin Güney ve muhtarlar İstanbul'a doğru yola çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Alanyalı Mevlüt Uysal'a hayırlı olsun ziyareti için Hüseyin Güney önderliğinde Alanya'nın muhtarları İstanbul'a doğru yola çıktı.

Hüseyin Güney ve muhtarlar İstanbul'a doğru yola çıktı
Başakşehir Belediye Başkanı olan AlanyaMevlüt Uysal geçtiğimiz günlerde Kadir Topbaş'ın istifası sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilmişti. Dünyanın en büyük şehirlerinden birisi olan İstanbul'un başına Alanyalı bir ismin gelmesi memleketi Alanya'da büyük bir coşkuyla karşılanmıştı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Mevlüt Uysal'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması durumunda kendisini ziyarete gideceklerini söylemişti. Güney sözünü tuttu ve bugün Alanya'nın mahalle muhtarları ile yola çıktı. Alanya Belediye Binası arkasında toplanan muhtarlar kendilerini bekleyen iki adet otobüsle İstanbul'a doğru yola çıktılar. Kendi imkanları ile gelecek olan muhtarlarda olduğu ve Mevlüt Uysal ziyaretinde Güney'e yaklaşık 60-70 muhtarın eşlik edeceği öğrenildi. 

Çarşamba günü (yarın) İstanbul'a varacak olan Güney ve muhtalar, Alanyalı Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı ziyaret edecek ve hayırlı olsun dileklerinde bulunacaklar. Muhtarlar aynı günün akşamı tekrar yola çıkarak Alanya'ya dönecek.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 11:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83