İki aday da çalışmaya batıdan başladılar

Alanya Şoförler Odası Başkan Adayları Mehmet Yüksel ve Recep Çalış, Alanya'nın batı bölgesinden esnaf ziyaretlerine başladılar.

İki aday da çalışmaya batıdan başladılar
12 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan Alanya Şoförler Odası'nın iki iddialı adayı Mehmet Yüksel ve Recep Çalış bugün seçim ziyaretlerine resmen start verdiler. Ali Akkayı'nın görevi bırakacağını açıklaması ile iddialı konuma gelen iki isimde bugün Okurcalar Mahallesindeydi. Aynı gün aynı bölgeden çalışmaya başlayan ikili "Bu nasıl tesadüf" dedirtti.

Mehmet Yüksel Okurcalar Birlik Taksi'de taksici esnafı ile buluştu. Taksicilerin büyük ilgi gösterdiği Yüksel, projelerini anlattı ve hazırlatılan broşürleri dağıttı. Yüksel'in projeleri büyük beğeni topladı ve bir çok taksici Yüksel'e olan desteğini dile getirdi. 

Okurcalar'da bulunan oda üyeleriyle buluşan bir diğer aday ise Recep Çalış'tı, Yüksel gibi projelerini esnafın beğenisine sunan Çalış, "Ben de sizler gibi sokakta çalışan bir taksiciyim. Sizlerin yaşadığı sorunları yaşayan bir oda üyesi olarak bu sorunların çözümü noktasında Oda Başkanlığı'na adayım. Seçim sürecinde birlikte omuz omuza, el ele verip, 13 Ocak sabahından sonra da yaşadığımız problemleri birlikte çözeceğiz. Bizim için üyelerimiz her zaman önemli ve kıymetlidir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2017, 17:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83