İlk ziyareti Yücel’e yaptılar

Alanya Toplumsal Dayanışma Derneği (ATDD), dernek kurulduktan sonraki ilk resmi ziyaretini Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e gerçekleştirdi.

İlk ziyareti Yücel’e yaptılar

 ATDD yönetimi başkan Canan Şencan öncülüğünde ilk ziyaretini Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e gerçekleştirerek, hem yönetimi tanıttı hem de destek istedi. Dernek yönetimini makamında ağırlayan Yücel, dost sohbeti şeklinde geçen görüşmede destek sözü verdi.

banner111
DERNEĞİMİZ ALANYA’NIN YARARINA ÇALIŞACAK

ATDD Başkanı Canan Şencan, “Derneğimiz kurulalı çok kısa bir zaman oldu. Şu anda dernek ofisimizin ve lokalimizin açılış çalışmaları sürüyor. Bugün ilk resmi ziyaretimizi sayın başkana gerçekleştirdik. Kendisiyle hem tanıştık hem de destek istedik. Kendisi bizi çok iyi ağırladı ve destek sözü verdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Bizler dernek yöneticilerimiz ve üyelerimiz olarak her zaman Alanya’nın yararına çalışacağız” dedi.

DERNEKLERE DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK

Başkan Yücel ise, “Oldukça yararlı hizmetler vereceğine inandığım Alanya Toplumsal Dayanışma Derneği’ni başkan Canan Hanım nezdinde kutlarım. Canan Şencan’ın yaptıkları Alanya’da herkese örnek olmalı. Biz de belediye olarak, böylesine yararlı derneklere elimizden geldiğince her zaman yardım edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2016, 16:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83